Nederland, Den Haag15 november 2017, door Maartje

Nieuw: Koffiebar FAFO & Conceptstore Filya Den Haag

Nederland, Den Haag, 15 november 2017, door Maartje

Nieuw: Koffiebar FAFO & Conceptstore Filya Den Haag

Ha! Een Haagse nieuwe die we meer dan leuk vinden! Koffiebar FAFO is the newest kid on het Haagse blok, ofwel Favorite Food. Je spreekt de naam overigens uit als favo, van favoriet, om het verhaal even compleet te maken.

Begin oktober opende de deuren van Koffiebar FAFO op een steenworp afstand van station Den Haag Centraal. Hartstikke handig. De koffiebar is van het (verloofde! cute!) stel Nick en Denise. Samen schreven ze al over eten (bloggers-galore) maar nu hebben ze een offline plek gecreëerd waar zij hetzelfde delen als op hun blog: lekker eten, producten en mooie plekken. Die mooie plek is in dit geval hun eigen plek. Top idee (en aangezien ze al veel gezien en beoordeeld hebben, kon dat natuurlijk niet mis gaan).

filyadenhaag

Naast koffiebar FAFO vind je conceptstore Filya, pakken we die hier ook meteen even mee, De dames van Filya heulen met liefde onder één dak (bijna dan) met FAFO en hun adres in minstens zo instagrammable: conceptstore Filya brengt namelijk de nodige planten, interieurprullaria en accessoires, alles even knap. Verder staat en hangt er ook het een en ander aan vintage meubels en kleding. Filya opende al afgelopen juni en.. goed nieuws: de zaken gaan (terecht!) goed vandaar dat de dames binnenkort ook richting Groningen trekken. Daarover later meer, stay tuned.

Mocht je niet én in Den Haag noch in Groningen wonen? Ook online is er het een en ander beschikbaar. Mar eerst op naar Den Haag zoals gezegd voor koffie leuten en meer bij FAFO, en loeren bij Filya. FAFO / Filya

Liefs, Bloeme