22 november 2021, door Willemijn De Leeuw

Bij Bart Binnen: top 5 meest favoriete kandelaars

22 november 2021, door Willemijn De Leeuw

Bij Bart Binnen: top 5 meest favoriete kandelaars

De winter is around the corner. Tijdens deze donkere dagen kan een extra lichtje in huis geen kwaad, nietwaar? Lampje hier, kaarsje daar. Handig om wat te zien in huis én het zijn ultieme sfeermakers. Vooral kaarslicht. Het zachte licht zorgt direct voor een gezellige, romantische sfeer: muziekje aan en goed gezelschap erbij. Verder niets meer nodig toch? Of wel... Want zo'n sfeervol kaarsje willen we wel in een knappe kandelaar hebben staan. Maar welke, want de keuze is absoluut reuze. Kandelaars gemaakt van messing of glas, in een strakke of organische vorm, met veel kleur of één tint. Kiezen is een vak, dus laten we het over aan de alleskenner: Willemijn de Leeuw.

Hierbij Willemijns top 5 meest geweldige kandelaars du moment.

Fest

Fest

FEST kennen we allemaal wel, toch? Voor de ‘ik-weet-het-niet’-mensen onder ons: FEST heeft heel veel soorten (geweldige, prachtige) meubels. Maar dat niet alleen. Hallo woonaccessoires én hallo kandelaars! Deze kandelaars van FEST zijn echte eyecatchers in je interieur. Het gebruik van grafische vormen in combinatie met felle kleuren zorgt voor een funky en fun hoekje in huis.

FEST

HAY

HAY

When we say: Scandinavisch, hip en betaalbaar, dan bedoelen we natuurlijk HAY. Dit Deense design merk barst van de leuke hebbedingen. Van meubels en accessoires tot textiel en verlichting. They have it all. En je raadt het nooit, óók kandelaars. Ze hebben in hun collectie prachtige glazen kandelaars in pasteltinten, zoals je hiernaast op de afbeelding kunt zien, of hele mooie organische vormen gemaakt van keramiek. Kortom: voor ieder wat wils, voor een prima prijsje.

HAY

Svenskt Tenn

Svenskt Tenn

Wie – al is het maar een klein beetje – bekend is in interieurland, heeft in de gaten dat veel merken uit het hoge Noorden komen. Zo ook Svenskt Tenn. Deze Zweedse topper heeft van alles om jouw interieur nét die finishing touches te geven. In het assortiment? Kandelaars van goud in bloemenvorm, groen hout of glazen swirl. Oh en Svenskt Tenn is ook designer van prachtige rollen behang, vooral de lijn met bloemetjesbehang is er eentje om meteen in de online shopping mand te gooien. Over bloemetjesbehang gesproken, daar hebben we een apart lijstje voor klaarstaan met onze favoriete prints op rol.

 

Atelier ANADEE

Atelier ANADEE

Vintage heaven alert! Oké, kleine nuance, niet alles is vintage, maar wel veel. Atelier ANADEE support het combineren van oud en nieuw, door het oude te respecteren en het nieuwe omarmen. Perfect voor een eclectisch interieurDenk aan kandelaars in organische en grafische vormen van glas, keramiek en zelfs 3D geprint.

Atelier ANADEE

Anthropologie

Anthropologie

Voor echt allerlei soorten kandelaars ben je bij Anthropologie aan het juiste adres. Hangende kaarsenhouders, wandhouders en ‘normale’ kandelaars van glas, steen, porselein, staal en ga zo maar door. Eén ding is zeker, hier scoor je jouw perfecte kandelaar.

Anthropologie