10 juli 2017, door Maartje

Food Festival Trek Amsterdam plus Winactie!

10 juli 2017, door Maartje

Food Festival Trek Amsterdam plus Winactie!

Het food festival seizoen is weer in volle gang en ook foodfestival TREK gaat as usual los. TREK maakte al pitstops in Rotterdam, Nijmegen, Enschede, Eindhoven en Utrecht en afgelopen weekend trok TREK alles uit de kast in Den Bosch. Deze week? Deze week is het tijd voor Amsterdam. Van 14 t/m 16 juli om precies te zijn.

Het idee achter TREK blijft hetzelfde en simpel: eten, drinken, muziek en gezelligheid van het betere soort in grootstedelijke Nederlandse stadsparken, met een kleinschalige aanpak. De foodwhirlwind strijkt neer in het Amstelpark. Kun je bij zijn (dat kan sowieso want de toegang is hartstikke gratis, behalve de aanschaf van een speciaal glas (die je bij je dient te houden, geen plastic, beter voor het milieu enzo) voor een schamele schade van 2,50). Tenzij je nog wilt eten en meer wil drinken. Dan komt je portemonnee er iets minder goed vanaf. Behalve... Als je de trotse eigenaar bent van een zogenoemde TREK Tocht a.k.a. een totale TREK ervaring voor drie personen. En wat dat inhoudt? 3 gerechtjes naar keuze per persoon, 3 Festival TREK glazen, 1 fles wijn en 3 Disaronno cocktails. Hoppa!

Hoe deze tocht te winnen? Mail naar bloeme@bartsboekje.com en voor 13 juli hoor je of je de gelukkige bent. En anders is het sowieso gezellig om even aan te schuiven. Red je het weekend in Amsterdam niet? Dan kan je nog wat van TREK meepikken in Den Haag van 7-10 september. Food Festival Trek

Meer foodfestivals? Check: 11 x Food Festivals Amsterdam