10 mei 2019, door Milou Verbeke

FOMO Friday: weekend van 10 – 12 mei 2019

10 mei 2019, door Milou Verbeke

FOMO Friday: weekend van 10 – 12 mei 2019

Je knippert een paar keer met je ogen en hé - het is alweer vrijdagmiddag. Afgelopen maandag was je waarschijnlijk wat minder positief, maar het gaat uiteindelijk toch wel weer snel, zo'n week. Wij duimen ons in ieder geval al een paar dagen een slag in de rondte voor mooi weer dit weekend. En er staat zowaar voor zondag een zonnetje op de planning. Komt dat even mooi uit voor dé dag waarbij we alle mama's van deze wereld even goed in datzelfde zonnetje zetten. Hebben wij nog een paar tips voor je hoe je dat dan het beste kunt doen. Hándig die FOMO Friday. Knipoog.

Celsius Sunday | Moms and Mimosas

Celsius Sunday | Moms and Mimosas

Zo kun je bijvoorbeeld zondag naar C. Amsterdam voor de ‘Celsius Sunday | The Moms and Mimosas edition’. Een moederdagextravaganza met een New York style ‘all-you-can-drink boozy, bottomless lunch’. Allemaal woorden achter elkaar waar wij van houden. Kan niet missen dus.
C.Amsterdam heeft speciaal voor moederdag een 3-, 4- of 5-gangen lunchmenu’s samengesteld (vanaf €29,-). En natúúrlijk zijn er Mimosa’s. Voor slechts €15,- kun je die zelfs onbeperkt nuttigen.

Meer info en reserveren: c.amsterdam.

Natty Wine Club @The Hoxton

Natty Wine Club @The Hoxton

Altijd al eens je wijnkennis een boost willen geven? Ga dan aanstaande zondag naar The Hoxton Amsterdam. Ze trappen op Moederdag af met de ‘Natty Wine Club’, in samenwerking met Rebel Wines. Iedere zondag van 15u – 20u tot het einde van de zomer, wordt ‘The Apartment’ (achterin The Hoxton) omgetoverd tot een openlucht-wijnbar. Met een selectie van natuurwijnen welke je kunt proeven onder het genot van een fijn Zondags deuntje. Voor €10,- mag je zes verschillende wijnen uitproberen, die iedere week weer anders zijn. En je leert er ook nog eens wat over. Kijk, als dat niet verantwoord drinken is.

Meer info: thehoxton.com.

Ceuvel kledingruil extravaganza

Ceuvel kledingruil extravaganza

Eens in de zoveel tijd Mari Kondo’en we onze kledingkast leeg en gaat een berg broeken, blousjes en tops richting kledingcontainer. Komende zondag gaan we voor een andere strategie want we slaan aan het ruilen bij de Ceuvel. De regels tijdens de Kledingruil: je levert max zeven mooie items in, zonder gaten en scheuren, fris en niet verwassen en voor ieder stuk krijg je een punt. Met ieder punt kun je vervolgens een ander kledingstuk uitzoeken. Heb je een oude lievelings waar toch een klein gaatje in zit, dan kun je deze laten maken in de reparatiehoek en mag ‘ie alsnog mee in de ruilgame. Extra sympathiek: de kleding die niet geruild wordt, gaat alsnog naar het goede doel.

Meer info: Ceuvel kledingruil lente editie

Funky Vegan Festival

Funky Vegan Festival

Tijdens de gemiddelde vrijmibo hoort wat ons betreft een goeie bitterbal, eerlijk is eerlijk. Maar verder staan we zeker open voor wat vega(n) food hier en daar. Tijdens het Funky Vegan Festival kun je twee dagen lang het lekkerste vegan eten snaaien, een dansje wagen en een drankje drinken. De locatie maakt het een feestje, want waar beter past dit evenement dan op het creatieve, vrije Ruigoord? De mini is welkom, net als het hondje. Wel zo gezellig.

Meer info: Funky Vegan Festival