1 maart 2019, door Milou Verbeke

FOMO Friday: Weekend van 2 – 5 maart 2019

1 maart 2019, door Milou Verbeke

FOMO Friday: Weekend van 2 – 5 maart 2019

Ja, hoi, vrijdag hier! En wat voor één. Het grootste gedeelte van het team van Bart bestaat uit Brabo’s. Dus, you know where to find us - onder de rivieren. De paden op, de lanen in. Maar oké oké - we hebben voor de niet-carnavallers onder ons natuurlijk gewoon een FOMO lijstje met stadse niet-te-missen / hier-moet-je-zijn weekendtips. Alaaf!

NENI, Lemonman Bar

NENI, Lemonman Bar

Fan van citroen? Trap dit weekend dan af met de vrijdagmiddagborrel bij het onlangs geopende Restaurant NENI aan het Stadionplein. In de Lemonman bar moet je wezen voor een breed scala aan citrus- en citroencocktails, of shots van de huisgemaakte citroenjenever. En waarom dan die naam? Kunnen wij je vertellen. De Lemonman bar is een eerbetoon aan Citroën, vernoemd naar de overgrootvader van de oprichter. De geboren en getogen Amsterdammer, die fruithandelaar van beroep was, kreeg in de Amsterdamse volksmond de naam “de Limoenman” welke later werd aangenomen als familienaam. Aha, dus dat.
neni-amsterdam.nl

Oyster Happy Hour, Frank's Smoke House

Oyster Happy Hour, Frank's Smoke House

Zoals je van ons gewend bent, geen FOMO zonder oesters. Deze keer is het de beurt Frank’s Smoke House. Kunnen we heel veel over zeggen, maar moet je gewoon heen. Tussen 16 en 19u oesters voor 1 Euro. En mocht je het vandaag nu niet meer halen, dan kun je er volgende week ook gewoon terecht. En de week erop. Je snapt ‘m.
Facebook.com/events

My Kitchen is Your Kitchen, De Tropen

My Kitchen is Your Kitchen, De Tropen

Morgen is het tijdens ‘My Kitchen is Your Kitchen’ de beurt aan de Indonesische keuken. Een vijf gangen walking-dinner, verzorgt door de chef van restaurant de Tropen, Hans Ribbens, in samenwerking met Agus Hermawan, de hoofdchef van alle Ron Gastrobar Indonesia locaties. Komediant Howard Komproe presenteert de avond en laat de chefs per gang aan het woord, zodat jij precies weet wat je op je bord hebt liggen. Voor 39,95 een avond vol eten en grappen én met een DJ als afsluiter. Kun je zelfs nog een dansje wagen.
Facebook.com/events

"

Andere (voorlopig) blijvende FOMO-tps: Boozy Brunch bij Brooks, Zondag bij Nieges en de Truffelkaasfondue bij Proeflokaal A. van Wees.

"

Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival

Dit hele weekend kun je in de Westergasfabriek aan de koffie. Op The Amsterdam Coffee Festival kun je je vermaken met meer dan honderd stands met coffee-minded producten, een food market, cocktails, muziek en heel veel proeven. Het festival vindt inmiddels voor de zesde keer plaats en is eigenlijk gewoon voor iedereen die wel van een gezellig weekend met lekker eten en drinken houdt. Lees hier meer.