België, Brussel26 november 2019, door Barts Boekje

FOSBURY & SONS ALBERT: Wallstreet met een Braziliaanse twist

België, Brussel, 26 november 2019, door Barts Boekje

FOSBURY & SONS ALBERT: Wallstreet met een Braziliaanse twist

Voor Team Bart bestaat geen betere werkplek dan onze eigenste HQ langs de Amsterdamse grachten. Al zijn we ook best fan van de Belgische Fosbury & Sons kantoren. Begin deze week openden ze er nog ééntje op de Brusselse Albert II-laan en in januari is Amsterdam aan de beurt. Fosbury staat voor ‘not your ordinary office’ en deze pareltjes zomaar een co-workingplek noemen, is alvast het understatement van de eeuw.

Fosbury & Sons

Fosbury & Sons

In 2016 richtten Serge Hannecart, Stijn Geeraets en Maarten Van Gool Fosbury & Sons op. Hun missie? De kantoorwereld voorgoed veranderen. De eerste locatie in de Antwerpse WATT-toren opende zijn deuren in 2016 en daarna zagen twee Brusselse locaties ‘Boitsfort’ en ‘Alfons’ het levenslicht. Op 25 november dit jaar opende het team een derde locatie in Brussel. Op de Koning Albert II-laan bliezen ze een stereotiepe kantooromgeving nieuw leven in door ze met een typisch ‘Fosbury & Sons sausje’ te overgieten.

Albert, de nieuwste Fosbury & Sons baby, ligt in het hart van het Brusselse business district. Met treinstation Brussel-Noord, metrostation Rogier en KANAL Centre Pompidou op wandelafstand, kan je het in Brussel bijna niet centraler vinden. Het 5000m2 grote pand voldoet aan de allernieuwste Europese “Nearly Zero Energy” normering en is extreem energiezuinig door de integratie van zonnepanelen, ledverlichting en een innovatief klimaatbeheersysteem. Een knap staaltje state of the art ecologische technologie! 

Elk pand dat Fosbury & Sons onder handen neemt, straalt de typische Fosburysfeer uit, maar pakt toch steeds nét dat tikkeltje anders uit. Voor Albert koos het Fosbury & Sons design team in samenwerking met de interieurarchitecten van Going East voor Wallstreet met een Braziliaanse twist. Denk draaitrappen, donker bamboehout, veel planten en hoge open ruimtes. Overal in het gebouw vind je ook gezellige zithoekjes met een collectie koffietafelboeken om U tegen te zeggen.

Over de begane grond van de nieuwste Fosbury & Sons locatie: de lobby en bar met de sfeer van een jazzclub en het Midori restaurant dat leden tijdens hun werkdag voorziet van gezonde en lekkere snacks en lunches. Verder vind je er flexwerkplekken en kantoren voor kleine én grote bedrijven én een heuse yoga room! 

Stiekem een beetje jaloers op de geweldige werkplekken van onze zuiderburen? Niet getreurd! In januari 2020 opent Fosbury & Sons namelijk een eerste locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht. Mid 2020 is Amsterdam nog een tweede keer aan de beurt met ‘Fosbury & Sons Westerdok’ en later volgen nog locaties in onder meer Valencia, Gent en Den Haag.

Fosbury & Sons