• 18 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 June 2018
  • 29-04-2017
  • Nederland, Tilburg

Frank en Vrij Tilburg

Frank en Vrij Tilburg

Ah, de Willem II Straat in Tilburg... Station uit en daar hem je hem. Good memories. Op die Willem II Straat opende eind 2016 Frank en Vrij. Een no bullshit café-restaurant op nummer 5 waar je de hele dag terecht kunt. Een vaste lunch- of avondkaart is er niet: wat er op het menu staat, kun je de hele dag bestellen, ook buiten de reguliere lunch en diner tijden om. Lekker makkelijk, overzichtelijk en gewoon... Lekker. Kip-truffel kroket om 10 uur, kan. Om 17 uur een brownie met een kop koffie en om half 11 's avonds couscoussalade met speltbrood. Frank en vrij noemen ze dat. Sympathiek noemen wij het.

Barts-Boekje-frank en vrij tilburg 3
Razendsnel wifi is er ook bij Frank en Vrij en de grote stamtafel achterin biedt genoeg ruimte voor een mannetje of 10/ 12. Er zijn spelletjes en kleurplaten voor de kleintjes en Frank en Vrij is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. En een klein maar fijn terras, dat is er ook, op 3 x struikelen van de Tilburgse binnenstad en het Centraal Station.