12 december 2018, door Maartje

Nieuw: French Napa x My Deer’s, Haarlem

12 december 2018, door Maartje

Nieuw: French Napa x My Deer’s, Haarlem

Een shot caffeïne in een picture perfect setting, daarvoor moet je sinds kort bij My Deer’s in de Schagchelstraat in Haarlem zijn. Wisten we deze frisse zaak al te vinden vanwege al het moois voor in huis dat er te koop is, vanaf heden is My Deer’s ook top of mind wanneer we tijdens ons rondje Haarlem een koffiebreak nodig hebben.

French Napa x My Deer’s

French Napa x My Deer’s

My Deer’s is zo’n lieve plek waar alles klopt. Zo licht, zo heerlijk riekend naar de sprays van Marie-Stella Maris en zo Scandinavisch clean ingericht. Veel hout, veel botanische details en gouden accenten. En aan de complete wand de limited edition prints van eigenaresse Maaike Koster, die zich duidelijk liet inspireren door de natuur. Vogels, vissen en planten uitgevoerd in waterverf. Ook online te bestellen via haar webshop.

Verder is hier allerlei moois te vinden, waaronder heerlijke geurkaarsen, leuke vazen en subtiele sieraden. Alles bij elkaar gebracht door diezelfde Maaike, die overduidelijk een picobello smaak heeft.

En nu kom je dus ook in dit zaakje in een van de Gouden Straatjes in Haarlem voor ontbijt, lunch en koffie! Jawel. Wat eraan vooraf ging: het succesvolle French Napa uit Overveen werd net als wij verliefd op My Deer’s en de liefde bleek wederzijds. Match made in heaven. En zo wil het dat French Napa nu White Label koffie schenkt tussen de planten en het oogstrelende interieurspul. Rest van het menu is volgens de kaart zelf een tikkeltje Frans en een beetje Californië, wat in de praktijk een heel puik broodje met paprika aïoli oplevert. Hoe dan ook stap je niet met lege maag of handen de deur uit.

x Jorien