• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 30-04-2017
  • Rotterdam

Frietboutique Rotterdam

Frietboutique Rotterdam

Weer een hotspot aan de Rotterdamse Witte de Witstraat: na Amsterdam opende er de Frietboutique. Dezelfde naam, hetzelfde concept, dezelfde enthousiaste eigenaren, Sammy en Pebbles. De dames achter de Frietboutique leerden frietbakken - ja, dat is een vak - bij Bram Ladage, dé Roffa-frietboer nummero ono. De twee hebben inmiddels zelf genoeg kennis in huis om de perfecte frietjes te maken met aardappelen enkel en alleen van boer Arwin Bos in de Haarlemmermeer die alleen het beste van het beste zorgvuldig selecteert. De piepers worden vervolgens gepoetst, gesneden en daarna op een lage temperatuur voorgebakken. Afbakken gebeurt in de winkel, mét schil want die smaakt lekker en zit bovendien vol met vitaminen.

Naast de (h)eerlijke verse friet haal je bij de Frietboutique in Rotterdam ook andere heerlijkheden, zoals de Oude Kaaskroket van banketbakker van der Heijden of de MRIJ kroket van Piet van den Berg, Nederlands’ bekendste slager. Feestje? Dan kun je in de Frietboutique ook terecht voor voorgebakken frieten waarmee je thuis ook de lekkerste friet serveert. Frietboutique