Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2019
  • 25-02-2019
  • Amsterdam Oost, Barts Groene Hoekje, Eten & drinken

Gezond en knus in Amsterdam Oost: The Meets

Gezond en knus in Amsterdam Oost: The Meets

Je kent ze vast, The Meets in De Pijp. Een fris tentje met veel wit, steen en hout. Lekker, vers en gezond eten. Gaat er een belletje ringelen? Het succes van The meets moest natuurlijk uitgebreid worden elders in de stad. En dus openden ze een tweede vestiging aan de Sumatrastraat in Amsterdam Oost.

Dat frisse gevoel van het eetzaakje in De Pijp, dat is niet meer. De Meets in Oost is knus, warm en kleurrijk. Een heel anders gevoel terwijl het eten net zo lekker, vers en gezond is. En of je nu vegetarisch, vegan, vis of vlees wilt eten, they got you covered.

The Meets Oost

Qua sfeer doet The Meets Oost ons het meest denken aan een Berlijn’s zaakje. Waar vintage, kleur en kunst feilloos gemengd worden. En terwijl we The Meets in De Pijp het meest een lunch-gevoel bij krijgen, geeft Oost ons een warm avondgevoel. Dat is mooi want voorlopig zijn ze in Oost open op doordeweekse avonden vanaf 17.30 uur en alleen de weekenden voor ontbijt, lunch en diner.
Op de avondkaart vind je voornamelijk plantaardige gerechten en een beetje vis en vlees. Volledig volgens de tegenwoordig steeds hipper wordende 80-20% regel waarbij het eerste percentage plantaardig is en het kleinste deel vis, vlees en melkproducten. Maaltijdsalades, polenta frietjes, burgers in alle soorten en een hele reeks aan vega(n) gerechten waar je nog nooit van gehoord hebt maar je zeker wilt proberen. En wanneer je het eet bedenkt dat je het liefst iedere dag zo vega(n) zou willen eten. Carnivoor of niet.
Ja ook The Meets Oost is weer een fijne plek om knus te kunnen neerstrijken terwijl je toch aan je healthy voornemens kunt blijven voldoen.