Nederland, Amsterdam25 februari 2019, door Maartje

Gezond en knus in Amsterdam Oost: The Meets

Nederland, Amsterdam, 25 februari 2019, door Maartje

Gezond en knus in Amsterdam Oost: The Meets

Dat frisse gevoel van het eetzaakje in De Pijp, dat is niet meer. De Meets in Oost is knus, warm en kleurrijk. Een heel anders gevoel terwijl het eten net zo lekker, vers en gezond is. En of je nu vegetarisch, vegan, vis of vlees wilt eten, they got you covered.

The Meets Oost

The Meets Oost

Qua sfeer doet The Meets Oost ons het meest denken aan een Berlijn’s zaakje. Waar vintage, kleur en kunst feilloos gemengd worden. En terwijl we The Meets in De Pijp het meest een lunch-gevoel bij krijgen, geeft Oost ons een warm avondgevoel. Dat is mooi want voorlopig zijn ze in Oost open op doordeweekse avonden vanaf 17.30 uur en alleen de weekenden voor ontbijt, lunch en diner.
Op de avondkaart vind je voornamelijk plantaardige gerechten en een beetje vis en vlees. Volledig volgens de tegenwoordig steeds hipper wordende 80-20% regel waarbij het eerste percentage plantaardig is en het kleinste deel vis, vlees en melkproducten. Maaltijdsalades, polenta frietjes, burgers in alle soorten en een hele reeks aan vega(n) gerechten waar je nog nooit van gehoord hebt maar je zeker wilt proberen. En wanneer je het eet bedenkt dat je het liefst iedere dag zo vega(n) zou willen eten. Carnivoor of niet.
Ja ook The Meets Oost is weer een fijne plek om knus te kunnen neerstrijken terwijl je toch aan je healthy voornemens kunt blijven voldoen.