Nederland, Utrecht9 februari 2016, door Maartje

Gezond én thuisbezorgd, Utrecht

Nederland, Utrecht, 9 februari 2016, door Maartje

Gezond én thuisbezorgd, Utrecht

Zo net na het weekend doen we liever niet al te moeilijk: bestellen, afhalen of – eventueel – iets gemakkelijk in elkaar draaien, dat is het makkelijkemaandag (of dinsdag) -devies.

Na een vol weekend is het voor bestellen boven alles (want waarom afhalen thuisbezorgen een optie is...). Hoef je je geen seconde schuldig over te voelen; gezonde kost kan ook. In Amsterdam zijn ze goed vertegenwoordigd, de niet-greasy pizza thuisbezorgd diensten, en in Utrecht is TringTring het antwoord.

TringTring is misschien wel onze nieuwe lievelingsbezorgdienst - in ieder geval in Utrecht. De bezorgdienst rijdt heel Utrecht door, op de fiets, want dat is wel zo goed voor het milieu. Er zijn nog niet zo heel veel zaken die zich bij TringTring hebben aangemeld, maar de zaken die zich hebben aangemeld zijn wel precies de goeie. Gys bijvoorbeeld, waar ze een fantastische couscoussalade hebben met spinazie, rucola, munt, kikkererwt-pompoenballetjes, feta en granaatappel. Trust us. Of de courgette-tagliatelle, ook heel lekker. Bij Crop en SLA moet je zijn voor salades (joh), zoals die met makreel. Maar het beste nieuws is dat ook lievelingsafhaaltoko aller(aller)tijden zich bij TringTring heeft aangemeld: Gastmaal. De lasagne met kabeljauw en de pasta met blauwe kaas-truffel roomsaus, nog een keer: trust us.  TringTring

Ps. In Amsterdam fietsen ze ook voor hele fijne: Instock bijvoorbeeld, maar ook Betty Blue, The Cold Pressed Juicery en meer.