24 juni 2022, door Anna Sophie Wellink

Praktisch en leuk: abonnementen waar je U tegen zegt

24 juni 2022, door Anna Sophie Wellink

Praktisch en leuk: abonnementen waar je U tegen zegt

Oke oke... Wie het altijd maar druk heeft, doet iets niet goed. En toch houden we er ook van hoor, van dat immer 'aan staan'. Altijd onderweg: werken, kinderen ophalen, sporten, koken, kinderen wegbrengen, werken, als we geluk hebben ploffen we als het kleine spul in bed ligt nog even op de bank met wat Netflix tussen door en dan de volgende ochtend is het weer go go go. Wat helpt zijn een aantal slimmer trucjes: zorgen dat er eten klaar staat bijvoorbeeld. En zorgen dat de vaste wekelijkse of maandelijkse dingen als vanzelf op de stoep staan. Abonnementen, dat is het nieuwe rust en ruimte kopen. Een handje vol favorieten:

gamin gamine

gamin gamine

Toegegeven: we vinden zelf weinig leuker dan shoppen voor het kleine spul. Immers: jurkjes, jasjes, broeken en rompers zijn in mini-versie gewoon nét wat leuker. Alleen… Ze groeien er ook weer zo snel uit! Kak. En soms vergeet je gewoon te shoppen voor ze. Kak maal 2. And that is where het Franse Gamin Gamine comes in. Neem je een abonnement voor je kroost, dan ontvang je iedere maand een te leuk setje (altijd 2 items) + een accessoire (verrassing!) van gewoon steengoede kwaliteit voor nog geen 30 euro! Kind kan de was doen bovendien: de items gooi je na iedere modderige speelpartij gewoon in de wastrommel en alles blijft tip top in orde. Niet bang zijn dat je iets niet mooi vind: de items zijn altijd van dat knappe, minimalistische Scandinavische design dat niet niet in de smaak kan vallen. Voor alle kindjes van 3 maanden tot 10 jaar. Hier lees je hoe en wat: Gamin Gamine.

Tootsee

Tootsee

Oké misschien niet het typische abonnement, maar laten we het voor het gemak even een maandelijkse investering noemen. Scheve tanden zijn cute, maar mocht je ontevreden zijn met je gebit dan ben je er zo binnen no-time vanaf. Tootsee is nieuw merk van eigen bodem die met een wel heel slim trucje kwam. Deze geavanceerde technologie in combinatie met design en gemak (we zijn fan van het meerdere vliegen in een klap concept), zorgde voor de onzichtbare beugel.

Binnen een paar maanden ben jij voorzien van een recht en wit gebit. En dan zonder hoge kosten, mét veel persoonlijke aandacht en je hoeft er de deur niet voor uit. De kosten en verdere info vind je op de website, maar je betaalt een vaste, betaalbare prijs. En betalen dat kan dus per maand in termijnen (vanaf 30 euro per maand).

Frecious Slow Juice

Frecious Slow Juice

Sappie? Ja graag. We hebben het op al onze kanalen al een keer geroepen, want het ís ook gewoon zo: geen gemakkelijkere en betere manier om aan onze dagelijkse dosis groente te komen dan met Frecious Slow Juice. Dat zit zo: je neemt een abonnement en de langzaam geperste sappen in verrassende smaken -denk aan de Kimchi Wonder, worden ijskoud bevroren aan je deur geleverd. Die gaan dan zo, hop, de vriezer in. Iedere dag scoor je  op die manier een verser dan vers sapje, precies wanneer je het nodig hebt.

Pluspunten krijgt Frecious voor de smaken: die wisselen zodat je sappen niet gaan vervelen. En ook de detox opties zijn top: er zijn heel veel verschillende detox kuren te shoppen op basis van het aantal dagen dat je wil detoxen en hoe hard core je wil gaan. Mocht je bang zijn dat je het niet goed zal doen… Geen paniek: elke detox komt met een begeleidende mail en er is altijd iemand paraat om vragen aan te stellen. Lees hier meer: Frecious Slow Juice

Gambettes Box - the spring edition

Gambettes Box - the spring edition

Gambettes Box, het inmiddels welbekende pantymerk in abonnementsvorm uit Parijs, lanceert deze maand een samenwerking met décomerk Papermint uit de Franse hoofdstad. Wat dat oplebvert? Een hele knappe Dat resulteert in een gratis tote bag bij die toch al zo fijne panty’s!

(maart 2022): Wie nu de Gambettes Box besteld (april 2022), krijgt, naast twee panty’s, een limited edition tote bag van Papermint, het decomerk bekend van zijn smaakvolle behang. Het resultaat werd een hebberig makend en o zo vrolijk patroon van bloemen en kleuren. Bloemenzee aan je arm, panty’s om je benen. Wij zouden het wel weten.

Oslo Skin Lab - The Solution

Oslo Skin Lab - The Solution

First of all zijn we gewoon genadeloos be-influenced met deze: The Solution. Een poeder, zo lazen we, die je rimpels als sneeuw voor de zon (sort of speak) laat verdwijnen. Jaja, zo dachten wij ook. Hetzalwel. Tot-dat-ie wel erg vaak voorbij kwam en we, en dat is een belangrijke, van een aantal The Solution-gebruikers die we hoog hebben zitten uit de eerste hand hoorden dat het écht werkt. Toen een collega met verstand van zaken (lees: met een studie over poeders, E-, D-, huppeldepup-nummers op zak) óók nog eens aangaf dat ze toch echt geen kwalijke ingrediënten kon ontdekken, gingen we overstag. Spoiler alert: ook wij zijn enthousiast. So far so good…

The Solution zeg je? Mais oui. Dat leggen we uit: Oslo Skin Lab is een Noors merk (what gave it away?) dat beauty-supplementen ontwikkeld met een aangetoonde werking. The Solution is het eerste product dat in Nederland verkrijgbaar is. Lees meer over Oslo Skin Lab en The Solution

Koffie, we kunnen niet zonder

Koffie, we kunnen niet zonder

Voor de werkende ouders is het iedere ochtend op tijd het nest uit om alles zo goed mogelijk te regelen. Voor de ander is het op tijd het nest op, voor nog een ronde hardlopen of iets in die richting. En voordat de boel dan echt gaat beginnen hebben we een kop koffie nodig. Niets zo vervelend, dat je, voordat je de auto in stapt hunkert naar die koffie en er achter komt dat manlief gister het laatste bakkie pleur voor zichzelf gezet heeft, pff. Stop met stressen, neem een koffie-abonnement. Iedere maand drie verschillende soorten als het even kan. Zo kun je proeven, testen en blijven proberen. En als je dan je top drie gevonden hebt? Nou, dan bestel je in het vervolg alleen nog maar je favorieten. Oke, even alle voordelen op een rijtje. 1) De koffie wordt ieder eerste weekend van de maand thuisgebracht in een pakket dat door de brievenbus past. 2) Kwaliteit it is, vers gebrand en (h)eerlijk. 3) Drie verschillende A-kwaliteit koffies van lokale kleine koffiebranderijen.

Roast koffie abonnement 

potschaft, vinden we zo lekker

potschaft, vinden we zo lekker

Niets zo fijn, dat je thuis komt en het eten al op tafel staat. Aanschuiven maar, nou dat klinkt toch super. Met het stampotten abonnement van Firma Potschaft is dat zo geregeld. We zijn een beetje ‘op’ het Amsterdamse House of Watt omdat de mensen van deze heerlijke plek snappen dat hun lokaal een bietje uit de richting ligt voor veel stadse Amsterdammers. Dat is ok want voor een bietje Watt idee fietsen we tóch graag een blokje om. Zo heeft de club momenteel een wekelijks wisselend menu met echt de meest lekkere stamppotten: altijd een klassieker en altijd een spannend verhaal. Ze zijn vega maar er zijn ook altijd gehaktballen (Slagerij de Wit), rookworst, jus, zuur en spekkies. En vega gehaktballetjes van Future FarmEn altijd is er appelkruimeltaart. En soep. Of het moet op zijn natuurlijk want alles is óók altijd vers.

Firma Potschaft

"

Ook lekker de producten van Alma babycare. 

"

Viva Vino

Viva Vino

Niks zo frustrerend als we dan een moment voor ons zelf hebben gevonden en s ‘avonds neerploffen op de bank, er vervolgens achter komen dat de wijn op is. Daar krijgen we een spontane error van. En dan geen error op ons Netflix account, nee error in ons hoofd. Tijdens zo’n moment hoort er gewoon een goede bel bij. Nou, je raad het al… een wijn abonnement. Zodat je altijd iets lekkers in de koelkast hebt staan. Ook leuk om als cadeau weg te geven. ‘Hi gefeliciteerd, hier, een wijn abonnement, ha.’ Dat wil je toch? Gaan we weer: 1) Altijd iets lekker in de koelkast. 2) Een selectie wijnen afgestemd op je eigen smaakprofiel. 3) Gratis thuisbezorgd, scheelt een heleboel gesjouw. 4.) Proost.

Vinobox

Panty's, je hebt er nooit genoeg van

Panty's, je hebt er nooit genoeg van

Na een lange dag het kroost opgehaald, de mondjes gevuld, het sociale praatje met de oppas erop zitten en je snel omkleden voor een datenight met je liefje. Eindelijk dat veel ste dure jurkje aan, die je hebt gekocht onder het motto: als we het doen, doen we het ook goed, but ok. En dan… panty nummer één, ladder. Panty nummer twee… nee, er is  geen panty nummer twee, k*t. Hebben we wat voor. Een panty abonnement. La Vie panty zorgt voor je maandelijkse voorraad aan goede kwaliteit panty’s in alle soorten en maten. Kunnen we heel kort over zijn: geweldig.

La Vie panty

Flower Power

Flower Power

Leuk om te krijgen maar ook zo leuk om weg te geven. Bloemen, we houden ervan. Ze zijn vrolijk, knap en ruiken (meestal) lekker. Er gaat nooit een dag voorbij zonder verse bloemen in huis. En als ze dan niet vers zijn dan zijn we wel gedroogd. Het werkt simpel. Je kiest de stijl van bloemen die je mooi vindt. Dan bepaal je hoe vaak, waar en wanneer en via je eigen account kies je het moment van bezorgen, kies je een vaas erbij, of niet. Staat je vorige bos nog knap te zijn? Dan sla je toch een keer een nieuwe ronde over. Bloomon is o zo handig, alles kan, alles mag.

Ook leuk, de flowergram van Bloomon.

En als we dan toch in de bloemen hoek zitten dan vinden we deze ook niet te missen. Reflower, een duurzame bloemen bieb. Je huurt kunst bloemen met een bijpassende vaas voor 20 euro per maand. Ben je erop uitgekeken? No problem, word de hele boel gewoon omgewisseld voor een nieuwe set bloemen, wat dat kost? Vijftien euro per keer. En we snappen het hoor, want zijn die kunstbloemen dan wel mooi? Ja heel. Kunstbloemen vinden we hier ook het verkeerde woord, blijvende bloemen klinkt beter. Reduce, Re-use, Reflower.

"

Wat ook zo leuk is aan de abonnementen, iedere keer als er weer een binnenkomt is het net alsof we een cadeau uitpakken. Een cadeau aan jezelf.

"