Nederland4 juli 2022, door Gili Papier

Parfumado: een abonnement waardoor je iedere maand een nieuwe geur ontdekt

Nederland, 4 juli 2022, door Gili Papier

Parfumado: een abonnement waardoor je iedere maand een nieuwe geur ontdekt

Bloemgeur, poedergeur of whatever geurtrend genaamd oud (spreek uit als: oudh, oodh). Wij proberen het liefst zoveel mogelijk geurcombinaties uit. Minpunt wel: die reusachtige flessen die halfvol blijven staan op je toch al te drukke badkamerkastje (of ongeopend een nieuwe bestemming vinden als verjaardagscadeau voor iemand die je eigenlijk niet kent of kapot knallen als je aan het reizen bent). Dit probleem (of eigenlijk: die problemen) herkenden de bedenkers van het briljante concept Parfumado. Ze brachten daarom een parfum-abonnement op de markt, waarbij je voor € 14,95,- per maand iedere maand een nieuwe parfum thuisgestuurd krijgt die je kan ontdekken. Ha!

 

Belangrijk detail: je kunt het abonnement pauzeren of stoppen wanneer je wilt. Leuke tip: met de code BOEKJE50 ontvang je nu 50% korting op je eerste maand. Weet je niet goed wat je lekker vindt? Doe dan de parfumquiz en ontdek welke geur bij jou past. Leuk en handig en zo blijf je niet altijd bij het oude vertrouwde geurt. Een sportschool-abonnement, een telefoonabonnement, superhandig en noodzakelijk... Dus waarom niet ook een beetje me-time moment inlassen door een parfum-abonnement voor jezelf aan te schaffen? Juistum.

Parfum on the go

Parfum on the go

Herken je dat? In de winter draag je het liefst een zwaardere, kruidige geur en in de zomer iets lichts bloemigs. En overdag draag je een andere geur dan tijdens een date-night diezelfde avond. Hoe doe je dit nou als je op reis gaat? Sjouwen met verschillende flessen? No way, bij Parfumado kun je uit meer dan 550 bekende en iets minder bekende niche-geuren een een keuze maken.

Extra tip:

Altijd on the go met duizend en een to-do lijstjes maar een parfum meenemen in een handig formaat? Ooops vergeten…Geen probleem! Met de travelcase van Parfumado, die overigens perfect in je handbagage past, heb je altijd een nieuwe parfum bij de hand voor elke bestemming. Zonder een hele fles te moeten meezeulen in je koffer. En reis je mee met Transavia en ben je op het laatste moment toch je parfum vergeten? Dan vind je Parfumado ook aan boord.

 

Wat voor geur past bij jou? Doe de Parfumado parfum-quiz

Wat voor geur past bij jou? Doe de Parfumado parfum-quiz

Nieuwe geuren ontdekken? Een heerlijke hobby. Eentje die soms wel een beetje kostbaar is, want een volledige flacon is vaak meer dan een paar honderd euro in de winkel. In comes Parfumado zoals gezegd met iedere maand een nieuwe geur, ook van die unieke niche geuren, op basis van een voordelig abonnement. Plus: zo kies je ook eens een geur die je misschien anders over het hoofd zou zien. Hoe? Door de parfumquiz te doen, waardoor je op basis van een aantal vragen er achter komt waar voor geur jij lekker vindt.

Een paar toppers die wij vinden passen bij de volgende zomerse vakantielocaties:

Ibiza: Santal-Basmati-Affinessence
De hippie vibe komt helemaal terug in deze geur. Zie je jezelf al urenlang tafelen en dansen bij een strandtent op het eiland van de liefde? Of ga je shoppen op de lokale markt, dan wil je natuurlijk ruiken naar Sandelhout, patchoeli, iris en kasjmier. Oehlala, we like.

Napels:  Napel Gallivant, een fris en kruidige geur met gember, roze peper CO2, bergamot uit het naburige Calabrië, met zeezout en luchtige ozonische tonen. Perfect voor een zwoele date night in het o zo bruisende Napels.

Parijs: Abel nr 18, Made in Pigalle, een van onze lievelingswijken in Parijs doet zijn naam eer aan in deze geur. Waar bestaat deze uit? Hier komt het: Een rokerig akkoord van leer en Cubaanse tabaksbladeren, verheerlijkt door heilige Indiase Oud en Atlas ceder.

Vanaf nu ruik je naar bloemetjes

Vanaf nu ruik je naar bloemetjes

Ontdekken wat voor geur bij je past en iedere maand een heerlijke verrassing thuis krijgen voor maar €14,95,- per maand? Dat kan via Parfumado. Doe de test en kom er achter of jij meer van de patchoeli, sandelhout of musk bent. Genoeg uitleg, let’s try it.

Onze vrienden van Parfumado hebben een speciale kortingscode voor jou. Met de code: BOEKJE50 ontvang je 50% korting op je eerste maand. Dus bekijk snel jouw favoriet online en experimenteer er op los.