Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 08-05-2019
  • Barts Groene Hoekje, Festival, Zaandam

Happinez Festival 2019: festivallen in The Now Age op 10, 11, 12 mei in Zaandam

Happinez Festival 2019: festivallen in The Now Age op 10, 11, 12 mei in Zaandam

Team Happinez is on fire. Het blad wordt steeds mooier, de webshop wordt steeds meer wannahave en het festival… Daar wil je bij zijn. Happinez Festival 2019 is op 10, 11 en 12 mei 2019 in de prachtige industriële locatie Taets in Zaandam. Met lezingen, yogasessies, meditaties, healings, readings en workshops. Over geluk, spiritualiteit, mannelijkheid, vrouwelijkheid, de maan, body positivity, sex, reizen, bevrijden en heel veel meer.

Happinez Festival - tot nu toe - was gevuld met inspiratie opdoen. Het van tent naar tent hoppen om je horizon te verbreden, dingen te leren en lessen te volgen. Dit allemaal op een ontspannen, gezellige manier. Nieuw dit jaar is The Ceremony. Een dansfeestje in een Happinez jasje. Voor degene die wel van dansen houden maar een zwetende club vol twintigers niet persé meer hoeft.

Happinez Festival

Ja Happinez Festival is iedere keer anders. Ze zullen bij Happinez de laatste zijn om te zeggen dat het beter en meer moet. Anders dus. Waar je je voorheen online moest aanmelden om deel te nemen, krijg je dit jaar een stempelkaart waarmee je bij drie lezingen, workshops en lessen gegarandeerd naar binnen kunt. En na die drie eerste keuzes naar binnen kunt zo lang er plek is. En waar ga je dan naartoe? Mijn eerste drie - en natúúrlijk is dit zo persoonlijk als het maar zijn kan - keuzes zijn:

James Wallman - Een verrassende kijk op tijd
In een tijd waarin we het allemaal - vaak té - druk hebben, is het effectiever indelen van tijd bijna voor iedereen een must. En aangezien er sommige mensen zijn die in dezelfde tijd zo veel meer gedaan krijgen - daar ben ik er dus niet een van - zijn nieuwe inzichten op dit gebied ‘best wel’ handig.

Jelmer Mommers - Samen stoppen we de opwarming van de aarde
Als ‘chef Barts Groene Boekje’ doet duurzaamheid mijn bloed sneller stromen. Jelmer - journalist van De Correspondent en schrijver - geeft een hoopgevende klimaattalk. Zodat we na afloop van de lezing vol goede moed - lekker tsjakka - voelen dat alle kleine eco stapjes door een grote groep gemaakt, toch mega bijdragen aan een groene planeet.

Babette Labeij - Zing om jezelf te bevrijden en helen
Yoga, been there. Sound healing - aanrader maar ook - been there. En omdat er op een inspirerende dag altijd iets moet zijn waar je uit je comfort zone stapt, ga ik me met zingen om mezelf te bevrijden laten verrassen. Beter gezegd - aangezien ik bij het denken aan zingen in het openbaar al de kriebels krijg - mezelf uitdagen. Babette heeft zangscholen in Amsterdam en Rotterdam en is zangcoach van The Voice. Ze deelt haar verhaal hoe muziek en zingen voor haar werkte als mental coach bij het verwerken van rouw. En kunnen de deelnemers de magie van zelf zingen ervaren.

The Ceremony

Heb je wel weer een keer zin om te dansen? En dan het liefst in een betoverende omgeving? Aansluitend op het festival vindt op zaterdag 11 mei van 18.00 tot 23.00 The Ceremony plaats. Muziek, dansen, verbinden, ceremonies, rituelen en magie. Happinez houdt nog een beetje geheim wat er allemaal te verwachten valt. De actes de présance van het team op diverse festivals in de afgelopen jaren en de line-up voorspellen een bijzondere avond. Voor The Ceremony zijn aparte tickets verkrijgbaar.

Alle sprekers, meer informatie, de time-table en tickets vind je op de website van Happinez Festival.