1 februari 2021, door Margaux van der Mieden

In bed met Bart: Happy endings voor beginners

1 februari 2021, door Margaux van der Mieden

In bed met Bart: Happy endings voor beginners

Joe! Het is weer eens hoog tijd voor een 'In bed met Bart'-editie! Dit keer met alle ins and outs voor een perfecte happy ending. U snapt: sexy time. Les 1? Zorg dat je een portie lekkere massageolie - en bonustip: sexy lingerie - in huis hebt, zeker nu we 24/7 op elkaars lip zitten.

Hoe je het spannend houdt in de slaapkamer? Voila, met een sensuele massage of course, zo eentje die begint óp en eindigt ónder de lakens. We've got some tips om de perfecte massage te geven met een einde waar je u tegen zegt. Happy endings voor beginners, komt 'ie:

Hoe je begint? Simpel: je hebt genoeg ruimte nodig, zachte kussens, kaarsen (als daar plek voor is) en massageolie (lots of it, preferably die van Willie) en je eigen handen niet te vergeten natuurlijk. That’s it. Ja, en een subject natuurlijk, niet onbelangrijk.

Oke, let’s get to it. Je kunt het beste van boven naar onder werken. De hoofdhuid en gezichtsspieren houden veel meer spanning vast dan je denkt. Beweeg in cirkelvormige bewegingen met je vingertoppen in het haar en ga zo naar de slapen en het gezicht met twee vingers. Naarmate je meer naar de borst toekomt gebruik je je volledige handen voor intiemer contact. Oefen druk uit met je handpalmen op de borst in verschillend bewegingen. Dit is een beetje experimenteren. Van de borst ga je richting de heupen en beweeg je zijn of haar heupen heen en weer. Dit helpt om zijn “seksuele energie” te openen. Daar draait het overall natuurlijk om! Om de sensualiteit extra te stimuleren kun je een warme handdoek om de voeten wikkelen: zo krijgt hij/zij een verhoogde bloedstroom en ja… Next is vanzelfsprekend. 

Om deze gewijde massage tot een rollebollenspel te krijgen, is het ook belangrijk om de kamer up the spicen zoals wij dat zeggen. Dim het licht, zet hier en daar (geur)kaarsen aan en/of spray een lekkere of sexy geur door de kamer heen, trek mooie lingerie aan (check deze lijst even voor mooie merkjes voor je borsten en billen!) en gebruik bovenal een goede olie.

En neem vooral de tijd, don’t rush! Zo geniet je partner en jijzelf van dit intieme moment. Als het bevalt krijg je misschien wel een massage terug, who knows!

Hier scoor je de lekkerste erotische massageolie