27 november 2020, door Margaux van der Mieden

Willie opent de deuren naar een maand vol rollenbollen in bed: Willie’s Premium Erotische Adventskalender

27 november 2020, door Margaux van der Mieden

Willie opent de deuren naar een maand vol rollenbollen in bed: Willie’s Premium Erotische Adventskalender

In bed met Bart doen we ook tijdens de feestdagen, zeker nu we met kerst aan huis gekluisterd zitten. No parties en van kroeg naar kroeg. Dat betekent ook minder spannends ontmoeten en minder actie in bed. U snapt, minder pleasure voor de singles onder ons (hoewel... Vast ook in relaties).

Seks, het is nog altijd vaak een taboe maar dat het natuurlijk niet moeten zijn. Seks is fijn. Iedereen doet het (hopen we). Hoe houd je jezelf tevreden? Hoe houd je het spannend in de slaapkamer met je partner? In comes Willie.nl.

Heel december feest!

Heel december feest!

Je kent Willie misschien al van onze rubriek In Bed met Bart. Voor de nieuwkomers: welkom! Willie is een Nederlands bedrijf dat al 10 jaar de meest veelzijdige sexstoys verkoopt en daar – o heerlijkheid – lekker helder en nuchter over communiceert. Er zijn speeltjes voor iedereen, in elk formaat en voor elke voorkeur. En voor elk budget. No bullshit. En dat geldt ook voor je lekkerste decembercadeau: een adventskalender! Nee, niet zomaar een kalender maar The big pleasure box! The big pleasure box? In Adventskalender-vorm? Maar jazeker. Leuker wordt het niet als je het ons vraagt. De Big Pleasure Box is een giga box die je prompt in je woonkamer wil zetten. Kleur, kleur en nog eens kleur (hello good vibes only) en het ene na het andere deurtje (oke: doosje) met de spannendste verrassingen.

En zo  is het dus echt geen straf om af te tellen naar de Kerst at Home editie van 2020.

Not your average calender

Not your average calender

We know… De meeste adventskalenders zijn voorspelbaar. Maar deze goddelijke big pleasure box van Willie, die is anders dan anders!

Van de beste sextoys tot lingerie en extra’s to spice things up. Nee, we verklappen n iet wat er allemaal inzit, dat mag je zelf gaan ontdekken. Ook fan slash bloednieuwsgierig? Snappen we. Maar dan moet je hem dus echt even op je verlanglijstje zetten hoor, om alle vierentwintig kleine (verwen)verassingen in een doosje open te mogen maken (en om je steeds weer even op te sluiten in je kamer of badkamer (want sommige presentjes zijn, hoe handig, waterdicht).

Met deze golden Willie Premium Erotische Adventskalender nr.2 heb je gegarandeerd een sexy kerst. En dat is nog niet alles. Nee hoor, er zit ook een (gratis) Pleasure app aan gekoppeld. Elke dag van de maand december (tot kerst of course) open je een deurtje met verrassende Willie producten én inspirerende tips via de Pleasure app hoe je die producten kunt gebruiken met daarbij spannende en kinky opdrachten voor in bed. Elke dag een nieuwe ervaring. Hoe leuk!

Nóg leuker nieuws (ja dat kan): in de Willie Premium Erotische Adventskalender nr.2 zitten artikelen  t.w.v. €499,95 maar de kalender koop je voor €109,95. Dat is dus maar liefst 80% korting! En dan hebben we het dus nog niet eens gehad over the joy of giving… Hup, onder de kerstboom of in die schoen (past natuurlijk niet, maar hé je snapt ‘m). Iedereen kan een beetje actie en verwennerij gebruiken in deze thuiszit tijden. They will thank you na vierentwintig dagen. 😉

Hier schaf je de box plus de gratis app aan.