Poort Beach – stylish appartement in Bloemendaal aan Zee

29 april 2021, door Manon (Hey Frits)
Poort Beach – stylish appartement in Bloemendaal aan Zee

Een paar dagen naar zee is zo fijn, dat je altijd langer wil blijven. En dat gevoel krijg je keer tien als je een Beach House appartement bij Poort Beach in Bloemendaal aan Zee boekt, want dit pareltje is zo heerlijk ingericht mét uitzicht op zee dat je hier nooit meer weg wil!

Bloemendaal aan Zee is een populaire strandbestemming op zomerse dagen. Je vindt hier veel gezellige strandtenten en de zee ligt vaak vol met surfers of badgasten.

Poort Beach strand Bloemendaal aan Zee

De zonnige zomermaanden zijn natuurlijk het fijnst om op het strand te zijn – oh, ik denk aan zo’n lange warme zomeravond met wijn en lekker eten! – maar deze maanden zijn vaak ook het duurst om te verblijven én vaak ver van tevoren volgeboekt. Denk dus ook eens aan een ‘strandvakantie’ in het laagseizoen, een paar dagen of gewoon lekker een hele week. En dan tipt Hey Frits een pareltje in Bloemendaal: Poort Beach Boutique Apartments.

Op slag verliefd was ik wel, toen ik het Beach House Sea View appartement van Poort Beach binnenstapte. En dan vooral verliefd op het wauw-interieur én het eersterangs uitzicht op zee! Vanuit je appartement kijk je zo de duinen over en kun je het geluid van de zee horen.

Lees ook: 10x overnachten in stylish hotels in Amsterdam

Uitzicht vanaf het appartement Details in kamer Poort Beach Bloemendaal aan ZeeDetails Poort Beach Bloemendaal aan Zee

De Beach House Sea View appartementen van Poort Beach zijn sfeervol ingericht en hebben een beachy vibe. Fijne kleur op de muur, natuurlijke kleuren en materialen en stylish meubels. Ook heel fijn is dat de appartementen een eigen keukentje hebben, dus je kunt hier gewoon je eigen eten bereiden – en het daarna op het strand opeten, of lekker genieten van je maaltijd op het terras.

Uitzicht op zee Poort Beach Bloemendaal aan Zee

Had ik trouwens al verteld dat de appartementen van Poort Beach ook een awesome badkamer hebben? Tegeltjes in een fijne kleur, zwart staal en producten van Marie Stella Maris. De badkamer heeft geen deur maar zit weggewerkt om een hoekje, je wandelt er vanuit de slaapkamer zo fijn naar binnen en op een of andere manier voelt dat voor mij altijd heel erg als vakantie.

De badkamerPoort Beach Bloemendaal aan Zee Details Bloemendaal aan Zee

Prijzen Poort Beach appartementen

Poort Beach heeft twee verschillende soorten appartementen, het appartement in dit artikel is specifiek een Beach House Sea View appartement.

Prijzen starten vanaf €149,- per nacht (apr 2021) en je kunt hier overnachten met maximaal 4 personen. Er geldt altijd een minimumverblijf van 3 nachten. In het hoogseizoen zijn de prijzen wel flink hoger, je betaalt dan zo’n €300,- per nacht, maar gedeeld door 4 of 6 personen valt de prijs per nacht dan nog best mee.

Lees ook: Vakantie in Nederland – 10x de leukste plekjes om te overnachten

ZonlichtDetails Poort Beach Bloemendaal aan Zee

Hotspots in de omgeving

+ In strandtenten als Woodstock en Bloomingdale worden in de zomer vaak  feestje georganiseerd. Vaak zijn deze feestjes op zondag overdag en er draaien regelmatig bekende dj’s.

+ Go visit Republiek Bloemendaal! Deze strandtent is heerlijk minimalistisch ingericht, het is bijna geen strandtent meer te noemen. Ze zijn het hele jaar geopend, dus ook in de wintermaanden kun je hier terecht.

+ Verder zijn deze strandtenten ook een bezoekje waard: Bronze Beach, Rapa Nui en San Blas.

Manon uitzicht zee

+ Zandvoort aan Zee ligt op steenworp afstand. Wil je deze plek ook ontdekken, check dan Liefs uit Zandvoort voor leuke tips.

+ Vanuit Bloemendaal ben je ook zo in Haarlem, dus plak er nog een dagje stad aan vast als je genoeg tijd hebt.

+ In de Kennemerduinen kun je heel mooi wandelen en fietsen, en vanuit Poort Beach ben je daar zo. Het is zelfs officieel een Nationaal Park, en op de website van Nationaal Park Zuid-Kennemerland kun je een aantal leuke wandel- en fietsroutes vinden.

Poort Beach Bloemendaal aan Zee

Disclaimer: Ik verbleef gratis bij Poort Beach in ruil voor content en een artikel. Je leest echter mijn eerlijke mening over de accommodatie/de overnachting.