Nederland11 december 2023, door Nina van Hilst

Hide&b, regeneratief toerisme in een tiny house

Nederland, 11 december 2023, door Nina van Hilst

Hide&b, regeneratief toerisme in een tiny house

Wat als je nu echt kunt bijdragen aan het positief veranderen van een landschap door op vakantie te gaan? De tiny houses van Hide&b staan op het land van boeren die de transitie willen maken naar regeneratieve landbouw en het herstellen van biodiversiteit. Anders dan bij kamperen bij de boer, slaap je in een duurzame cabin op een afgelegen stukje land. In alle rust, niet naast de loeiende koeien en ronkende trekkers. Bij Hide&b heb je een minivakantie waar je lekker kunt opladen en ondertussen draag je bij aan een betere wereld. Kan de duurzame transitie altijd zo comfy zijn alsjeblieft?

 

Wil je een weekendje in een tiny house en zitten deze regeneratieve cabins vol? Niet getreurd, er zijn meer mooie cabins te vinden in Nederland.

Hide&B

Hide&B

Hide&b is een nieuw concept op zoek naar innovatieve boeren en mensen die op vakantie willen gaan in eigen land. Samen kunnen we zorgen dat we op vakantie kunnen gaan in een écht Hollands natuurlandschap en dit samen veranderen in een weelderig, biodivers boerenland. Het werkt als volgt: je boekt een vakantie in een comfortabele, duurzaam gebouwde cabin en vergroot zo het inkomen van de boer die dit weer kan investeren in de gewenste regeneratieve transitie. Zo krijgen we een gezonder landschap, meer natuurherstel en kunnen wij – inclusief de vogels, vlinders en de bijen – nóg meer genieten van ons polderlandje. Er zijn op moment van schrijven al enkele Hide&b cabins te boeken. En er is more to come. Doe jij ook mee aan deze groene, opwaartse spiraal?