Spanje, Begur9 augustus 2021, door Maartje

Inspirerend hotel: Boutiquehotel La Bionda Begur in Spanje

Spanje, Begur, 9 augustus 2021, door Maartje

Inspirerend hotel: Boutiquehotel La Bionda Begur in Spanje

Een vibe a la Wes Anderson (my oh my, de inspiratie voor thuis is aan) en een meer dan warm welkom van de twee Carla’s die het hotel runnen, zorgen ervoor dat dit echt een hotel is om nooit te vergeten. Stante pede een tripje naar het Spaanse Begur boeken dus. Hotel La Bionda Begur is perfect gelegen in het oude centrum van Begur, ook dat nog, al is de belangrijkste reden om te boeken die eerder genoemde hartelijkheid en het prachtige interieur. Aan alle details is gedacht (zo ruikt het bijvoorbeeld zo lekker in het hotel!) en dat begint iedere ochtend steengoed met een perfect ontbijt.

 

Boutiquehotel La Bionda Begur, Spanje

Boutiquehotel La Bionda Begur, Spanje

De smaakvolle pied-à-terre is zowel historisch als helemaal 2021. Er zijn slechts acht kamers die allemaal vrouwennamen kregen (Charlotte, Carmen, Joséphine…). Alle acht anders, maar wel alle acht vol kleur en good looking details. Al is het terras dat uitkomt op de groene tuin ook een goede troef van het hotel, net zoals het dakterras waar cocktails en glazen wijn uit de wijngaarden van de regio geproefd kunnen worden. 

 

Een vibe a la Wes Anderson (my o my, de inspiratie voor thuis is aan) en een meer dan warm welkom van beide Carla’s die het hotel runnen, zorgen ervoor dat dit echt een hotel is om nooit te vergeten.

Mocht je nog een (giga) groot voordeel zoeken: La Bionda ligt op nog geen tien autominuten van een van de mooiste (of zelfs het mooiste) strand van de streek: Platja d’Aiguablava Begur.

Check ook meteen even dit lekkere lijstje: Barts Best of Begur, Spanje