Nederland, Den Bosch4 april 2022, door Maartje

Hoor wie klopt daar kinderen? Ha, het zijn wij, aan de voordeur van Hotel The Den in Den Bosch

Nederland, Den Bosch, 4 april 2022, door Maartje

Hoor wie klopt daar kinderen? Ha, het zijn wij, aan de voordeur van Hotel The Den in Den Bosch

Mocht je ons binnenkort door Den Bosch zien wandelen, dan is de kans groot dat we op weg zijn naar Hotel The Den in den Bosch: vers hotelbloed in de bourgondische stad, dat kunnen we sowieso niet weerstaan. Maar als er dan óók nog een ogenschijnlijk weergaloos dakterras aanwezig is, niet één maar zelfs twee restaurants (met bar) zijn én de looks zijn on fleek. Tsja. Dan weet je het wel.

Hotel the Den, Den Bosch

Hotel the Den, Den Bosch

Wie Den Bosch een heul klein bietje kent, kent vast ook het Paleiskwartier, aan ‘de andere kant’ van de Bosche binnenstad. Dat een mooi stukje stad en ook nog eens hartstikke centraal. Of in elk geval is het er stukken gemakkelijker parkeren dan in de historische binnenstad terwijl je er toch in een wip en een scheet staat; het beste van twee werelden noemen we dat. Dat geldt ook voor Hotel the Den, Den Bosch. Aan de ene kant een hotel waar de zakelijke gast aan zijn trekken komt (das namelijk toch een belangrijke klant voor de Hollandse hotelier, laten we wel wezen) met dank aan de smaakvolle, strakke, van alle gemakken voorzien kamers, en aan de andere kant is het er eigentijds en gezellig voor iedereen op zoek naar vertier. Aan de bar, in de lobby en in het restaurant.

Het dak op

Het dak op

Al mag je voor het echte hoogtepunt en de grote trekpleister van het hotel pas vanaf de zomer van 2022 het dak op, bij Hotel The Den: daar zit namelijk het tweede restaurant van de tent en daar willen we wezen. Uitzicht check, we vermoeden dat het met het eten en drinken (en de gezelligheid) ook snor gaat zitten. En er zijn twee terrassen waarvan er eentje overdekt is dus zelfs als het weer even tegen zit, zit je hier opperbest.

 

Hotel The Den