48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 20-10-2017
  • Nederland

IENS Festival – 26 oktober t/m 30 november

IENS Festival – 26 oktober t/m 30 november

Kijk, dat is leuk en sympathiek: een charme-offensief van IENS, u weet wel, de restaurantboekingssite. En niet zomaar een charme-offensief... Nee, een dijk van een offensief! De club organiseert namelijk een 'festival' waar een groot aantal van de leukste en beste Nederlandse restaurants zich aangesloten heeft onder de noemer IENS Festival.

Het idee is net zo goed als eenvoudig: vanaf donderdag 26 oktober tot en met 30 november geven restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten die reserveren via iens.nl of de IENS app. Let wel: de HELE rekening, niet zoals wel vaker alleen op het eten (en iedereen weet dat de kosten in de drankjes gaan zitten, non?)

Er doen honderden restaurants door heel Nederland mee, te veel om op te noemen, maar in Amsterdam zijn onder andere Ferilli's, Nelis West en Bistro de Struisvogel (die te leuke old school bistro in de 9 straatjes) van de partij. Maar ook bijvoorbeeld De Nieuwe Poort in Rotterdam en Tasca in Den Haag.

Ook leuk om in de gaten te houden: op 4 december wordt de IENS top 10 uitgereikt. En nee, dat is niet betaald of gemanipuleerd, zeer zeker niet: er wordt nu al hard gepuzzeld en geteld (denk algoritmes-galore) om de best beoordeelde restaurants van het land op een rijtje te zetten.