Spanje, Ibiza22 mei 2019, door Maartje Diepstraten

Keiharde zomermusthaves voor in huis: de Westwing Modern Natural collection

Spanje, Ibiza, 22 mei 2019, door Maartje Diepstraten

Keiharde zomermusthaves voor in huis: de Westwing Modern Natural collection

We waren al op Westwing vanwege de knettergoeie deals op het gebied van interieur. Daar moest je altijd een beetje snel voor zijn (het idee achter Westwing is goede kortingen die een paar dagen lang te bestellen zijn en op = op) maar met de komst van Westwing Now is dat ook verleden zijn (dit 'tabblad' op de site heeft een vaste collectie en net zulke vaste kortingen).

En de liefde krijgt nu nogmaals een nieuwe impuls nu Westwing voor de tweede keer met een eigen collectie komt: Modern Natural. Dat staat voor trendy meets clean meets boho. Rustiger dan de eerste collectie (die was wat kleurrijker en al even mooi), en al het woonspul is weer even zonnig geprijsd als altijd. Win-win.

Westwing Natural Collection

Westwing Natural Collection

Waar de luitjes van ons geliefde Westwing hun inspiratie vandaan haalden voor de lichte, frisse eigen lijn van het seizoen? Niet zo moeilijk: de Westwing Natural Collection is geïnspireerd op de zonnige kust van Ibiza. Moet je net ons hebben. Lieveling onder de Spaanse eilanden, niet in de laatste plaats vanwege de o-zo stijlvol ingerichte hotels en b&b’s aldaar. Doe je ogen dicht en stel je een typisch Ibiziaans hotel voor…. Yup. Alles allemaal even licht en ruimtelijk dankzij de frisse tinten binnen en buiten. Hello vakantievibes. Op weinig plekken komen we zo makkelijk tot rust.

Driewerf hoera dus voor de ontwerpers van Westwing die precies weten hoe ze die sfeer moeten vertalen naar onze allereigenste woon- en slaapkamers. Ook als het weer op geen enkele manier met de Spaanse zon te vergelijken is. Er kwamen moderne meubels en accessoires in lichte kleuren en zachten stoffen. Rieten lampen en manden (natuurlijk rieten lampen en manden), strakke dressoirs (de truc voor een vakantie-stijl inrichting is namelijk balas: maak niet alles lieflijk, dan wordt het een poppenhuis) en fluwelen poefjes (want wie kan ze weerstaan) in precies de juiste kleuren okergeel en roodbruin (jajajajajajajaja). Qua materialen veel linnen, hout en rotan. Om je eigen casa (en tuin! of balkon, of postzegel waar de zon amper schiet – het gaat om het idee) instant zomerklaar te maken. Wij hebben alvast een wensenlijstje opgesteld…

Kijken, kijken en kopen maar.