4 april 2021, door Maartje

Interieurtrends op de radar voor 2021

4 april 2021, door Maartje

Interieurtrends op de radar voor 2021

Maar natuurlijk: niets zo persoonlijk als een interieur. Trends volgen? Nah. Dat doen we allang niet meer. Toch? Oke, wellicht wel iets, zeker wanneer je die actuele trends zo lekker kunt integreren in je huidige interieur. Hester Stolk van Buro KIF (@burokif_interiordesign) maakte er een lekker lijstje van - doe er je voordeel mee!

 

1) aaibaar

1) aaibaar

Als je eenmaal begonnen bent met franjes, kun je er geen genoeg van krijgen. Gebruik op meubels of vind een leuke lamp met franjes. Zelf aan de slag? Je bent gewaarschuwd voor de eindeloze opties! Speur eens op Houlès.

(beelden via Houlès)

2) gezellig

2) gezellig

Ik zoek altijd naar een extra laagje in een interieur, en rotan doet dat erg fijn. Het maakt een interieur wat zachter. Dit kamerscherm is fijn als open plek.. net iets te open is. Je maakt er een zone mee.

(Beelden via HK Living)

Met een glimlach op mijn gezicht schrijf ik dit stuk voor Bart’s Boekje. Hier omschrijf ik wat ik zie als de trends waar we zeker nog niet mee klaar zijn in 2021!

3) Regenboog

3) Regenboog

Glas in alle kleuren die je kunt bedenken – ik word gek van geluk! Dit is een van de trends waarvan ik zo blij word omdat de keuze zoveel groter is geworden voor mijn grote liefde: glas. Geen kleur of vorm is te gek. Deze klassieker links is van het Italiaanse Iittala.

De blauwe rechts is van Raawii via Matches Fashion

4) here i am

4) here i am

Behang mag steeds meer een statement maken in je kamer, je kiest voor clash of match met je interieur. Op dit plaatje zie je hoe Arte kiest voor een match met de rest. Wonderwoods van Arte komt binnenkort uit, de prijs is nog niet bekend.

(Al onze favoriete behangmerken vind je terug in deze lijst)

5) jungle

5) jungle

Een klein beetje jungle in huis is altijd fijn om een sfeertje neer te zetten. Deze kussens laten zien hoe deze trend, die ooit met veel groen begon, zich nu doorzet in alle mogelijke kleuren.

(Beelden via Christian Lacroix)

6) 70s & ijdelsteen

6) 70s & ijdelsteen

Twee trends zijn zichtbaar. we zijn nog- lang-niet klaar met de 70s, en ook blijven we in de ban van alles van marmer en sinds vorig jaar ook steeds meer andere steensoorten. Knoll Saarinen tafel ovaal.

(beeld tafel via Knoll, beeld badkamer instagram Kelly Wearstler)