Nederland, Haarlem5 november 2023, door Nina van Hilst

Just Another Shop interieurwinkel in Haarlem

Nederland, Haarlem, 5 november 2023, door Nina van Hilst

Just Another Shop interieurwinkel in Haarlem

Dit is niet zomaar een winkel. Just Another Shop is een interieurwinkel in een waanzinnig woonhuis in Haarlem. Het knusse winkeltje met stijlvolle interieuritems bevindt zich aan de straatkant. Van kleine cadeautjes tot interieurstyling in keramiek, vloerkleden, lampen en het fijns van Meraki.

 

Hoogtepunt zijn de stucco-effect verftinten van We Are Wow Makers en meubels o.a. van Serax. Die je in de ene na de andere indrukwekkende ruimte kunt bekijken in het woonhuis achter het shopje. Een mooi, minimalistisch huis in warme, natuurlijke tinten met een echt wow-effect. Just Another Shop is een absolute shop-tip als je in Haarlem bent.

 

Als je er dan toch bent, deze interieurwinkels in Haarlem zijn ook het bezoeken waard.

Just Another Shop in Haarlem

Just Another Shop in Haarlem

In een statig woonhuis, op een punt waar menig Haarlemmer vaak voorbij komt, zit Just Another Shop. Een punt waar je – wanneer het we are open bord voor de deur staat – zeker even wilt stoppen. Voor een klein cadeautje voor een verjaardag of voor stylingtips voor je eigen interieur. En helemaal als je huis of een kamer toe is aan een verfbeurt. Op de wanden in het woonhuis van Just Another Shop zitten de verschillende tinten van We Are Wow Makers en hier kun je in het groot zien hoe een kleur tot zijn recht komt. En dat werkt toch wat lekkerder dan op een staaltje. Dito voor meubels en stylingitems o.a. van Serax en veel kleine makers. Een grote vaas in je woonkamer, hoe ziet dat eruit? En hoe style je dit geheel dan af? Daar kijkt Esther van Just Another Shop graag met je mee.

Just Another Shop – Wilhelminastraat 51 Haarlem