Nederland, Leiden20 augustus 2020, door Michel + Renske

Nieuw in Katwijk aan zee: Beachhouse nr6. (Hier wil je slapen!)

Nederland, Leiden, 20 augustus 2020, door Michel + Renske

Nieuw in Katwijk aan zee: Beachhouse nr6. (Hier wil je slapen!)

Het meest smullen we van van die logeeradressen waar we alles zo, hop, naar ons eigen huis willen copy-pasten. Waar de accessoires perfect gekozen zijn, de sfeer huislijk is en bedden en banken gewoon mega comfortabel. In die categorie stuitten we op het nieuwe Beachhouse nr6 in Katwijk aan zee. 

 

Een en al feest hier, en dat begint al met de voorpret: check de foto's van dit heerlijke huisje maar eens. De in room- en leliewit gehulde droom, met een vleugje beige rotan. Strak maar stijlvol, warm maar rustig en bovenal knus. En... En zijn zelfs nog enkele plekken beschikbaar dit seizoen (zomer 2020). Hopla, op naar het Zuid-Hollandse Katwijk als je het ons vraagt!

Beachhouse nr6, Katwijk aan Zee

Beachhouse nr6, Katwijk aan Zee

Beachhouse nr6. in Katwijk aan Zee is van Suzanne, een vrolijke alleskunner die haar huisje eigenhandig heeft omgetoverd tot paradijs – echt een ‘van niks naar alles’. Het huisje gaat op in zijn omgeving (strand!) dankzij de warme natuurlijke kleuren en het frisse wit van de schuimkoppen op de zee. Het huisje is sinds juli 202 te huur maar Suzanne lijkt een doorgewinterde huisjeverhuurder waardoor er in no-timme tal van hele blije recenties op de AirBnB teller staan (kan natuurlijk ook niet anders met zo’n lekker ingericht huisje).

Het huisje bevindt zich in Katwijk aan Zee – een fijne plek waar van alles te doen is; daarover snel meer. Vanaf Beachhouse nr6. loop je binnen 5 minuten naar het strand (heerlijk); geen lange wandelingen dus met al je zooi. Er is genoeg ruimte voor twee volwassenen, een kind en een baby (er is zelfs een droom van een ledikant aanwezig – 100 punten voor Suzanne!). Daarnaast is het huisje van alle gemakken voorzien: douche, wasbak, fijne keuken etc. Alles erop en eraan. En waar we zelf enorm fan van zijn: de gaskachel! Wel zo knus tijdens koudere avonden.

Een droom voor het kleine spul

Een droom voor het kleine spul

Naast alle pracht en praal is er ook aan kindervermaak gedacht. Zo is er een fijne mand met speelgoed; auto’s, rijbaan je kent het wel. Daarnaast kan je boven in het “geheime” kamertje je lol op want daar staat een waar theatertje. De kindjes kunnen dus helemaal los gaan met zelf verzonnen fantasie verhalen. Of je geeft zelf een poppenshow met jan klaasse 🙂

 

 

Gun je jezelf even geen nachtelijk avontuur in het beachhouse (waarom eigenlijk niet?) maar wil je hier wel shooten voor je business? Kan ook! Stuur suzanne een berichtje want dit toffe plekje is ook een uitstekende fotoshootlocatie. Kijk ook zeker even op haar instagram en boek je nachtjes weg via de link hieronder –  krijg je geen spijt van!

beachhouse_nr6

PS: lees ook deze even: Heerlijke adressen aan Zee