Nederland, Amersfoort22 juli 2019, door Maartje

Kidsproof én leuk voor jezelf: Blur your Life in Amersfoort

Nederland, Amersfoort, 22 juli 2019, door Maartje

Kidsproof én leuk voor jezelf: Blur your Life in Amersfoort

Is het een conceptstore? Is het een winkel? Is het een kinderparadijs? Is het een café met terras? Of is het de leukste plek van Amersfoort? Ach, Blur Your Life in Amersfoort mag stiekem gewoon alle boxen aantikken hoor: lekker kidsproof maar nergens zo dat je je er als ouder ondergeschikt voelt (want ja, dat bestaat dus he, en hoe). Nee nee, Blur Your Life in Amersfoort heeft het gewoon precies begrepen.

Blur your life Amersfoort

Blur your life Amersfoort

Moet Blur Your Life in Amersfoort nu op Grote Bart of of Bartje, ofwel Barts Boekje Junior? Ach, het kan allebei want hoewel de kidscorner van Blur Your Life een heerlijke is, dwalen we zelf, voor onszelf, evengoed een slag in de rondte door de schappen van de conceptstore.

Conceptstore? Hebben we er daar inmiddels wel niet genoeg van? Gingen we niet juist weer voor keuzes maken. Beetje wel maar op iedere regel een uitzondering en als iets heel goed gedaan is, dan mag dat simpelweg een pluim verdienen (over pluimen gesproken… Ons artikel over pampasgras al gezien? Zo doe je het, daar koop je het en hier lees je het).

Bovendien hebben de mensen achter Blur Your Life hun toeleveranciers hoog in het vaandel. Hier geen massaconsumptie en spullen die de wereld kan missen als kiespijn. Nope, alles wat over de drempel aan de Mooierstraat in Amersfoort komt, heeft een verhaal, komt bij voorkeur uit de buurt en word je blij van. Tenminste, dat was in ons geval het geval. O, en er is een roze tafelvoetbalspel. Over blij van worden gesproken…