Nederland4 september 2020, door Michel + Renske

Kloffies & Koffies, Breda

Nederland, 4 september 2020, door Michel + Renske

Kloffies & Koffies, Breda

Er waren tijden dat de kids cafés niet aan te slepen waren. Inmiddels zijn er nog een handje vol over en daar hebben we zo nu en dan het een en ander op aan te merken (excuzes-moi) - vies, incompleet speelgoed of matige koffie. Bij Kloffies en Koffies is het anders daar is het heel erg fijn. Zo hebben ze er enorm leuk speelgoed, entertainment voor de kids en hele goeie coffee- jij blij en het kroost al helemaal.

 

(PS, we hebben een hele puike lijst met Breda-tips hoor. Hier lees je 'm: Barts Best of Breda. Daar mag je Kloffies en Koffies dus gewoon bij optellen)

Kloffies & Koffies

Kloffies & Koffies

Katrien begon deze pracht onderneming door een enorm gebrek aan leuks voor kids in Breda. Na jarenlang gewoond te hebben in de hoofdstad was het tijd om terug te keren naar het thuishonk Breda. En daar viel haar meteen op dat er geen enkele leuke zaak zit voor de mini’s. Katrien heeft een achtergrond in finance (niet bij een bepaald matige speler, namelijk Heineken) maar de horeca bleef ook lonken en leek haar altijd al leuk. En zo geschiedde – er kwam een mooie zaak die zowel kinderkleding, speelgoed combineert met een lekker en goed kids café.

Het zaakje bevindt zich aan de buitenring van Breda en zit daarom aan de rand van hartje centrum. Net lekker vinden wij want kom je van buiten de stad, dan parkeer je hier erg makkelijk. Bij binnenkomst stap je zo in kids fashion heaven met moois van merkjes; 1+ In the family, Bobo Choses, Nixnut en Maed for mini. Daarnaast is er nog een enorme kast met allerlei leuke cadeau’s voor de verjaardagen, denk steppen maar denk ook het wat betaalbaarder werk als puzzels, spelletjes, auto’s en dat soort.

In het midden een prachtige bar waar al het lekkers wordt gemaakt (speltkoeken, haverkoeken, plaattaart, mmm) en natuurlijk de lekkere Bocca koffie. Het café is stijlvol ingericht met lichte kleuren, bloemetjes op tafel en een heerlijke houten keuken. Een bouwtafel voor de kids om eindeloos mee te spelen en voor de oudere kids overigens ook genoeg knutsel en teken spul.

De hit hier in Breda onder de mini’s; cakeje versieren. Ze krijgen een cake, slagroom en parel achtige versiersels. Kids letterlijk zoet (zowel met het versieren als het opsmikkelen daarna). Schijnt de zon? Dan is er buiten ook genoeg zit/ speel mogelijkheid. Met een werkelijke kids bbq en glijbaantje. Ook fijn op woensdag en vrijdag is er een kinderkapper aanwezig!
Hup hup, allen richting Koffies & Kloffies in Breda!