Nederland, Rotterdam26 juli 2015, door Maartje

Klup, Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 26 juli 2015, door Maartje

Klup, Rotterdam

Join the KLUP! Maar dan wel een lekker Rotterdams Kluppie. Dat ging zo: het Rotterdamse Little Indians, Sue en Sajoer bestonden al. Voeg die drie samen (dat gebeurde dus) en hoppetaa je hebt er een fijne plek bij! Want dat werd KLUP, een fijne plek waar je kunt shoppen voor jezelf, je lief en de kinders en ook nog eens een lekker sappie en verantwoord taartje eten.

Even terug; wie? Ten eerste Little Indians, bekend van de te fijne broekjes en schoentjes (en daar zijn sinds kort ook nog goeie T-shirtjes bij gekomen). Sue moet je kennen. En zo niet dan wordt het hoog tijd: bij Sue kun je namelijk verantwoord snoepen. Denk aan chocoladetaartjes maar dan zonder suiker, gluten en zonder lactose. Halleluja – welcome my new friend. En dan Sajoer. Niks snelle frisdranken maar vers geperste sapjes geshaket met de slow-juicer waardoor alle vitamines bewaard blijven. Voeg daar nog wat fijne merken aan toe zoals de sieraden van Fashionology, Blake Seven voor sweaters en T-shirts, Diska (voor tulbanden) , Urban Nomads (sjaals) en Wild Hunt-clothing (voor de heren) en deze pop-up shop kan niet anders dan een succes worden. Seriously, wij zijn fan!

En o ja – mocht je net zo blij worden van het interieur als wij: alles is te koop! (Via Brut Amsterdam). Kortom: ik hoorT bij de KLUP