Nederland, Utrecht9 februari 2020, door Nina van Hilst

Knus, boutique hotel in Utrecht: Mother Goose Hotel

Nederland, Utrecht, 9 februari 2020, door Nina van Hilst

Knus, boutique hotel in Utrecht: Mother Goose Hotel

Stel hè, je wilt een weekendje naar Utrecht en je zoekt een knus, boutique hotel. En je houdt wel van een warme sfeer. Veel wit, hout en natuurlijke materialen. Dan zeggen wij: Mother Goose Hotel. Waar de inrichting van alle kamers weer anders is. De mensen die er werken heel vriendelijk. En de locatie mega centraal maar niet in de drukte. Dat wil je toch?

Mother Goose

Mother Goose

Aan de gezellig, authentiek aanvoelende Ganzenmarkt in de Utrechtse binnenstad ligt Mother Goose Hotel. Waar over 4 verdiepingen hotelkamers zitten die allen zijn ingericht met een andere sfeer. Geen standaard projectinterieur. Eigenlijk zoals je thuis ook je slaapkamer in zou richten. Maar dan met net wat meer luxe. Met leuk uitzicht over de stad en de Dom. Die bij ons bezoek in de steigers stond en nét wat minder wow oogde. Maar goed. De zonsopkomst vanuit het bad was er niet minder mooi om. Je snapt, een hotel waar je gerust heel de dag binnen zou kunnen blijven.

Mother Goose heeft geen restaurantgedeelte. Het ontbijt krijg je dus – yes toch nog langer binnen blijven – op bed. Wanneer je wakker wordt hangt er een tasje aan de deur met een verrassingspakketje. Wat er in zit verklappen we niet want het samen uitpakken van je tasje is maar wat knus.
Gezegd mag worden is dat de meiden die bij Mother Goose werken erg vriendelijk zijn. En dan niet op een stijf-vriendelijke manier zoals vaak bij goede hotels het geval is. Maar op een aardig-vriendelijke manier. Houden zo meiden.
Al met al is Mother Goose een fijne plek waar je heerlijk verblijft. En je loopt zo de stad in met om de hoek de leuke planten- en kledingwinkel én lunchzaakje Daen’s en de interieurwinkel Live Today.