Nederland, Utrecht11 december 2015, door Maartje

LaLotta Cantina, Utrecht

Nederland, Utrecht, 11 december 2015, door Maartje

LaLotta Cantina, Utrecht

Net buiten het centrum van Utrecht, maar daarom o zo fijn (want minder druk) vind je LaLotta Cantina. Niet de plek met het mooiste interieur van Utrecht (het heeft iets weg van een kantine), maar oooo, die pizza's. En zodra de flessen San Pellegrino en rode wijn op tafel staan, ziet het er al veel gezelliger uit.

Een goede plek voor een avondje ongecompliceerd eten. Met loungeplekken en vintage banken waar je lekker op onderuit kunt zakken. Geen betere plek om in een relaxte sfeer van je pizza te genieten. Plus: je mag (moet) gewoon met je handen eten.

Over eten gesproken: pizza's dusSuper lekkere houtovenpizza's met verse ingrediënten. Met parmaham, mozzarella, pomodori en rucola, bijvoorbeeld. Klinkt als een regular pizza, maar smaakt naar veel meer dan dat. Alleen de krokante pizzabodem al! Ook heel lekker: de "verdure miste". Een pizza met gegrilde aubergine, courgette en paprika, pomodori en mozarella. Met al die lekkere gegrilde groentes zou je bijna vergeten dat je een pizza aan het eten bent. (Barts Boekje goes healthy...!).

Geen zin om de deur uit te gaan? LaLotta Cantina bezorgd ook thuis. En dat vinden we fijn. Heel fijn. Want thuis is waar de pyjama's zijn. Need we say more? LaLotta Cantina