Nederland, Utrecht10 februari 2016, door Maartje

Laurent Salon & Spa, Utrecht

Nederland, Utrecht, 10 februari 2016, door Maartje

Laurent Salon & Spa, Utrecht

Er is - voor mij tenminste - maar één remedie die werkt wanneer al het gereis en al het ge-eet even te veel wordt (kan dat? ja, dat kan): een spabezoek. Met massage. En een knip- en kleurbeurt als het even kan. Ondergetekende testte er (wereldwijd) nogal wat - gek genoeg gebeurt dat ‘even te veel’ vaak in het buitenland en moet er een massage- en pedicurebeurt aan te pas komen - maar bovenaan het Hollandse verlanglijstje staat een bezoek aan de Laurent Salon & Spa in Utrecht, al meer dan 25 jaar een begrip in de stad (hebben we van horen zeggen, doorgaans een goed teken). Voor die massage- slash beautybehandeling EN voor die knip- en kleurbeurt, want hier kan alles onder één Utrechts dak.

Barts-Boekje-laurent salon en spa utrecht copy

De salon sleepte meerdere prijzen in de wacht, waaronder de Salon Leadership Award, een internationale prijs die in Hollywood in het mandje werd gelegd. Vinden we belangrijk, en indrukwekkend. Waarom die prijs? Omdat de heren-dames van Laurent bekend staan als een van de allerbesten voor het kleuren van je haar (de specialisten gebruiken haarkleuringen die voor 96% natuurlijk zijn, en zelfs 100% natuurlijk als we het over de hennabehandelingen hebben), en ze verkopen ook nog eens de lekkerste producten (LavieSage supplementen gericht op haar- en huidverbetering, moet je proberen, naast all time favorite Aveda). Naast je chocola (van Chokay) - belangrijk - krijg je Italiaanse Buscaglione koffie of thee van Aveda (bestaat) of van Téadoro, het merk van theesommerlier (bestaat ook al, je blijft je verbazen in dit stukje) Karlijn Dapper. En op vrijdag is het Happy Healthy Friday en staat gezonde voeding in combinatie met supplementen centraal.

U begrijpt: op ons lijstje, die behandeling bij het bijna on-Nederlandse Laurent Salon & Spa, helemaal nu de salon binnenkort een make-over krijgt. O, en het is er trouwens helemaal niet onbetaalbaar, mocht je dat nu denken: behandelingen zijn er voor elk budget. Wordt vervolgd! Laurent

O! En helemaal niet onbelangrijk: voor Valentijn geeft Laurent korting op een duo-behandeling. Manlief naar de kapper (of hij boekt een sportmassage), vrouwlief een facial of mani/pedi. Alle combinaties zijn mogelijk.