22 februari 2022, door Michel + Renske

Lenta Living – vrolijk keramiek uit Spanje

22 februari 2022, door Michel + Renske

Lenta Living – vrolijk keramiek uit Spanje

Lenta Living is on a roll. Waar het instagramaccount van de twee dames eerst mondjesmaat op gang kwam, kun je nu met zekerheid zeggen dat het een ware business is: het servies en al het keramiek van Lenta Living is hot.

De dames, Sasja en Therese, zijn al van jongs af aan vriendinnen. De liefde die zij beiden hadden voor interieur en styling ontpopte en, door een samenloop van omstandigheden, ze besloten samen een bedrijf te starten. En de rest is, zoals je zegt, geschiedenis.

Lenta Living

Lenta Living

Zuid-Spanje was de plek waar Sasja zich settelde en verliefd werd op al het prachtige keramiek. Mede dankzij het transportbedrijf van Therese werd het mogelijk om al dat moois naar ons kleine kikkerland te vervoeren. En zo geschiedde. Prachtig handgemaakt servies en keramiek vanuit Spanje, onder toeziend oog van de twee gemaakt en naar Nederland verscheept. Match made in heaven.
Lenta Living dus, het best samen te vatten als een grote kleurexplosie om van te eten, uit te drinken en je wijn of bloemen in te verzamelen. Alle items hebben 1 ding gemeen: de kleuren zijn steevast prachtig, de combinaties perfect en je kunt mixen dat het een lieve lust is. Iedere tafel, iedere keuken een grote opfleurbeurt. Favoriet? De lila-groen combinatie is een echte killer.
In Rijswijk hebben de dames een showroom, alleen te bezoeken op afspraak. Dus wil je groots inslaan, mail ze dan even. Het is ook mogelijk om via Instagram of de webshop een bestelling te plaatsen.