8 december 2023, door Romy Weevers

De leukste (en spannendste) sextoys voor jou én je partner

8 december 2023, door Romy Weevers

De leukste (en spannendste) sextoys voor jou én je partner

Sextoys, vinden we leuk! Ze zijn er in alle soorten en maten, voor man, vrouw en alles er tussenin. Of je nu met jezelf de koffer in duikt of de boel een beetje wilt upspicen met je partner, toys zijn gewoon erg spannend (en lekker). En mocht je nu gaan voor dat laatste, dan hebben wij een fijn lijstje voor jullie. Leuk als verrassing voor je lover of om er samen eens eentje (of allemaal, we don’t judge) uit te proberen.

The Magic Pulsing Rabbit via PureVibe

The Magic Pulsing Rabbit via PureVibe

Leuk om je partner eens full control te geven? The Magic Pulsing Rabbit van PureVibe is een godsgeschenk voor de vrouw (en man). Deze draadloze toy kan zowel inwendig als op de clitoris worden gebruikt, ook tegelijkertijd. Deze rabbit vibreert en pulseert waardoor zowel clitoris als g-spot worden gestimuleerd. En ja, de werking is vooral voor de vrouw heel aangenaam, maar wedden dat jouw partner opgewonden raakt als hij de werking van deze toy bij je ziet. Praktische zaken: lekker kleurtje, ligt lekker in de hand, is waterdicht (hello, doucheavonturen) én scherp geprijst. Warning: stilliggen is onmogelijk (en stil blijven ook).

Je koopt ‘m hier bij PureVibe.

Lelo Tiana 2 via Self Studies

Lelo Tiana 2 via Self Studies

Dit vinden we een interessant speeltje! De Lelo Tiana 2 is een couples massager. Hoewel dit leuke ding ook prima solo gebruikt kan worden, is het extra leuk met je partner. Hoe het werkt? De vrouw brengt de smalle ‘arm’ van de toy in. Zo wordt de ‘kop’ op de clitoris geplaatst. Daarna kunnen jullie lekker je ding doen (lees: rampetampen, sexytime, penetratie – you know the drill). We raden de good old missionaris positie aan wanneer je het speeltje voor het eerst probeert. Maar voel je vrij om de boel lekker te ontdekken. Super fijn: one size fits all is voor sextoys vaak niet helemaal het geval. Daarom komt deze toy met twee opzet ‘armen’. En mocht je denken dat deze toy enkel de vrouw stimuleert, think again. Ook de man komt (meer dan) prima aan zijn trekken met de Tiana 2.

Je shopt de Lelo Tiana 2 bij Self Studies.

Meer spanning en bestuurbare speeltjes? Check dan ook deze even.

Vibrerende cockring

Vibrerende cockring

Een cockring is er (zoals vele toys) in alle soorten en maten. Sommige hebben een simpel design, andere hebben een speciaal onderdeel voor clitoris stimulatie. Er valt dus genoeg te ontdekken en uit te proberen in de cockring wereld. Onze favoriet? De vibrerende cockring. De man plaatst de cockring om zijn geslacht en zet het speeltje aan. Vervolgens hebben jullie seks zoals jullie dat lekker vinden. Het leuke aan dit speeltje is dat het een hele nieuwe dimensie geeft aan de seks. Het kan in het begin wat onwennig voelen, maar is zeker het proberen waard. Je kunt (vibrerend) cockrings vaak in de drogist vinden. De prijzen beginnen vaak al bij een paar euro (heel fijn).

Hier koop je onze favoriet. Enjoy!

Sextoys nog iets te spannend? Probeer dan eens een seksspelletje. Zo koop je al voor een klein prijsje dobbelstenen die de boel wat opleuken of een kaartspel met sexy vragen en opdrachten.

Vibrerend eitje

Vibrerend eitje

Wat is er spannender dan een toy gebruiken in het openbaar? Oké, wij snappen dat misschien niet iedereen hier op zit te wachten. Maar voor de echte thrill seekers onder ons is daar: het vibrerende ei! Veel merken hebben hier hun eigen uitvoering van, dus de keuze is reuze. Even een korte uitleg: de vrouw brengt een draadloos eivormig speeltje in (no worries, er zit vaak een siliconen touwtje aan waarmee je het speeltje weer makkelijk verwijderd). Het vibrerende speeltje komt met een kleine afstandsbediening. Er zijn tegenwoordig ook eitjes die via een app te besturen zijn, super easy. Je kunt ervoor kiezen om zelf de touwtjes in handen te nemen, maar het allerleukst is om je partner de toy te laten besturen. Geef hem de afstandsbediening (of controle in de bijbehorende app) en laat het feest beginnen! Check bij aankoop wel even of het eitje geruisloos is. Zou een tikkeltje ongemakkelijk kunnen worden als je op een feestje opeens een zoemend geluid vanuit je vulva hoort.

Kleine disclaimer: Deze toy hoeft natuurlijk niet in het openbaar gebruikt te worden. Je kunt ‘m ook lekker in de slaapkamer z’n werk laten doen. Net zo lekker, net zo fun!

Zoals we al zeiden: er zijn verschillende uitvoeringen, maar deze is top om mee te beginnen.

Pleasurelab Moonshake (met opzetstukken)

Pleasurelab Moonshake (met opzetstukken)

We hebben de Pleasurelab Moonshake al eens eerder uitgelicht. Dat artikel lees je hier. Maar ja, why change a winning team? En dat team is nog gezelliger (en spannender) met het grote scala aan opzetstukken die deze toy te bieden heeft. Zowel voor de man als voor de vrouw heeft deze massager eindeloze manieren tot climax. Zo is er bijvoorbeeld het ‘Get her’ opzetstuk, welke het geslacht van de man stimuleert. En voor de vrouw het ‘Tickle me’ opzetstuk, wat in staat is zowel clitoris als g-spot te stimuleren. Je kunt de opzetstukken los aanschaffen, maar er is ook een handig pakket waar de hele boel inzit.

Het pakket kun je hier kopen.