Nederland, Amsterdam13 december 2017, door Maartje

Loetje on Ice Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 13 december 2017, door Maartje

Loetje on Ice Amsterdam

Kijk, we mogen graag bewust leven. Dat is een feit. Ook een feit is dat dat bewuste leven in mijn geval niet in een yoga-full-on jasje wordt gegoten, nog in een vega- of veganjasje. Niet fulltime in elk geval. Niet zolang ik een biefstuk zoals die van het Amsterdamse Loetje blief. Maar wat graag blief. Dat, in combinatie met mijn liefde voor de winter (makkelijk praten wanneer je regelmatig naar de zon vliegt, I know), maakt dat dit zo ongeveer het leukste nieuws van de week is: Loetje on Ice!

Zit zo: vanaf donderdag 18 januari zijn de deuren van pop-up restaurant ‘Loetje On Ice’ op de Coolste Baan van Nederland open. De Coolste Baan? Ja, zo noemt de organisatie achter de tijdelijke schaatsbaan in het Olympisch Stadion hun witte weelde. Mogen ze, want het ís cool om een rondje te maken hier. En helemaal aangezien je daarna een Loetje biefstuk naar binnen kunt schuiven.

Meer Loetje? Snap ik, zijn wij ook dol op, vandaar dat we nog niet zo lang geleden een heuse Tour de Loetje deden.
Lees je hier: Tour de Loetje

3 weken is het feest, van 18 januari tot en met 28 februari 2018,  iedere dag geopend van 11.00 tot 22.00 en in de weekenden van 10.00 tot 23.00. In het Olympisch Stadion dus (waar tegenwoordig ook MaMa Kelly Amsterdam zit, just saying).