Nederland, Zeeland18 december 2019, door Maartje

Loods 10 Breskens, Zeeland

Nederland, Zeeland, 18 december 2019, door Maartje

Loods 10 Breskens, Zeeland

Uitkijkend op Vlissingen en de bijbehorende vuurtoren doe je bij een van de leukste strandtenten van de hele provincie Zeeland: Loods 10 in Breskens. Hier kun je al nippend aan een wijntje en met een lekkere borrelhap prima een aantal uur vertoeven. Wordt het kouder buiten, dan kruip je binnen bij de open haard voor het diner. Danku Loods 10, tot snel weer.

Loods 10 Breskens

Loods 10 Breskens

Belangrijk om maar meteen te vermelden: Loods 10 in Breskens is het hele jaar door open! Yes. Zo hebben we ze het liefst. De leuke en ook nog eens aantrekkelijk strandtent is je vaste go to punt tijdens je weekend Zeeland, welk seizoen dan ook. Vanaf het strand kijk je uit over een altijd prachtige Noordzee en in de verte zie je Vlissingen liggen. Het zal geen verrassing zijn dat je na een heerlijke wandeling over het strand hier gegarandeerd goed zit.

Waarom dan? Ten eerste is er een open haard (yay!) waar je je goed voor kunt nestelen in de zalige stoelen. Daarnaast hebben we een voorliefde voor nachos en die zijn hier gewoon net een tikje anders dan elders en vooral HEEL erg lekker. Gesmolten kaas zoals je dat gewend bent maar dan daar nog een soort van kruidenkaas bovenop (oke dit klinkt misschien wat vies maar is het dus absoluut niet).

Afijn, locatie top, wijnen top, nachos top. Niemand meer naar huis. Daarnaast is er ook nog een fijn zaaltje waar we onszelf al een klein event of feestje zien hosten, voor al onze wildere plannen die verder gaan dan alleen een rondje nacho’s…

loodstien.nl

Nieuwesluisweg 50, 4511 RE Breskens

Loods Tien Breskens