26 januari 2024, door Nina van Hilst

The Lucky Koala, kinder tweedehands en vintage in Oegstgeest

26 januari 2024, door Nina van Hilst

The Lucky Koala, kinder tweedehands en vintage in Oegstgeest

Multitalent Carolijn Braeken - je kent haar vast van haar boek Motherhood - woonde een jaar met haar gezin in New York en kwam geïnspireerd terug. Hussel haar goede smaak, kinderen en liefde voor vintage door elkaar en wat rolt eruit? The Lucky Koala. Een winkel met pre-loved en vintage kinderkleding in het mooie Oegstgeest. Met mogelijkheid om eigen kinderkleding naartoe te brengen voor de verkoop bij The Lucky Koala. Behalve tweedehands heeft deze koala ook kleine plukjes handgemaakte, upcycled kleding van merken als Sissel Edelbo en Mmmokumkids en cadeautjes voor mini én mama.

 

Een ritje naar Oegstgeest combineer je natuurlijk met een bezoekje aan Leiden, of wanneer de kinderen erbij zijn naar Naturalis.

The Lucky Koala

The Lucky Koala

Pre-loved kinderkleding kopen is duurzamer en voordeliger, en vintage is ook nog eens origineler. Uren op zoek of proberen te verkopen op Vinted moet je maar net tijd – en talent – voor hebben. The Lucky Koala neemt tweedehands kleding in en verkoopt het op consignatiebasis. Hier vind jij mooie pre-loved en vintage items die al langs het selectieve oog van Carolijn zijn gegaan.

Naast tweedehands is er ook plek voor lekkers van Tiny Toko (funky vintage), Sissel Edelbo (upcycled), Cote Kids (upcycled jasjes), Labro (sieraden) en Hvid (knitwear). En verzamelt Carolijn altijd nog leuke cadeautjes voor jong en oud. Voortaan nemen we afslag Oegstgeest als we in de buurt zijn.

The Lucky Koala