6 augustus 2023, door Nina van Hilst

The Lucky Koala, kinder tweedehands en vintage in Oegstgeest

6 augustus 2023, door Nina van Hilst

The Lucky Koala, kinder tweedehands en vintage in Oegstgeest

** Opening soon ** Multitalent Carolijn Braeken - je kent haar vast van haar boek Motherhood - woonde een jaar met haar gezin in New York en kwam geïnspireerd terug. Hussel haar goede smaak, kinderen en liefde voor vintage door elkaar en wat rolt eruit? The Lucky Koala. Een winkel met pre-loved en vintage kinderkleding in het mooie Oegstgeest. Samen met Pam Kookt opent ze ergens in oktober deze nieuwe spot waar je terecht kunt voor kinderoutfits en koffie met lekkers. Met mogelijkheid om eigen kinderkleding naartoe te brengen voor de verkoop bij The Lucky Koala.

 

Een ritje naar Oegstgeest combineer je natuurlijk met een bezoekje aan Leiden, of wanneer de kinderen erbij zijn naar Naturalis.

The Lucky Koala

The Lucky Koala

Pre-loved kinderkleding kopen is duurzamer en voordeliger, en vintage is ook nog eens origineler. Uren op zoek of proberen te verkopen op Vinted moet je maar net tijd – en talent – voor hebben. The Lucky Koala neemt tweedehands kleding in en verkoopt het op consignatiebasis. Hier vind jij binnenkort mooie pre-loved en vintage items die al langs het selectieve oog van Carolijn zijn gegaan. Pam Kookt heeft een cateringbedrijf met gezonde voeding en zorgt voor goede koffie en lekkere snacks in de winkel. Het is nog even wachten want de dames zijn nog bezig de winkel gereed te maken, maar in het najaar kun je terecht met jullie te klein geworden herfst- en winterkleding – en voor nieuwe tweedehands parels.

The Lucky Koala