Den Haag4 juni 2024, door Nina van Hilst

Tips voor restaurants om te lunchen in Den Haag

Den Haag, 4 juni 2024, door Nina van Hilst

Tips voor restaurants om te lunchen in Den Haag

Den Haag heeft het allemaal: mooie panden, gezellige horeca en een lekkere sfeer. Op naar Den Haag dus. Begint je maag te knorren in de avond dan kun je terecht bij een van deze restaurants en is het rond de middag, dan verzamelen we een lijstje met lekkere lunch spots. Van een rijkelijk gevuld broodje tot vegan lunch en heerlijke plekken met een terras. Heerlijk lunchen in Den Haag doe je bij een van deze adressen.

 

 

Walter Benedict

Walter Benedict

Op de leuke Dennenweg zitten meerdere horeca en winkels. Een must visit bij je bezoek aan Den Haag. Naast het all day breakfast met blueberry pancakes, avocado toast en croque monsieurs, staan er op het menu overheerlijk belegde zuurdesem broodjes. En de steak tartare, een burger, caesar salad en een soep. En natuurlijk de eggs – Benedict, Zalm en Florentine. Voor ieder wat wils dus.

Walter Benedict – Dennenweg 69, Den Haag

Haley's Comet

Haley's Comet

Door naar die andere leuke straat in Den Haag: de Piet Heinstraat. Daar zit Haley’s Comet en we kunnen niet anders zeggen dat dit zaakje rockt. Anders dan andere horeca is Haley’s de plek met een funky twist. Queer, pub quizzen, street food specials, expo’s en open mic’s. Maar dus ook voor een ‘ordinaire’ lunch zit je knus bij Haley’s. Op de kaart staan buns, bagels, bowls, pancakes en wafels. Allemaal rijkelijk belegd voor een lekker volle buik.

Haley’s Comet – Piet Heinstraat 133

Bartine

Bartine

Een begrip in Den Haag is Bartine. Er wordt geborreld, gedineerd en geluncht op de Herengracht. En ben je on the move dan is er Bartine Bakery en Market op Piet Heinstraat 72. Op de lunchkaart staan verschillende soorten ei en een avo toast. En een salade met kip, burrata en mushrooms met parmezaan. Bij mooi weer zit je lekker buiten op het terras.

Bartine – Herengracht 11, Den Haag

Plenty

Plenty

Als je voor helemaal plant-based gaat dan is Plenty een heerlijke optie. Het vegan menu heeft bio desem broodjes met tempeh of avocado, een (warme) salade, traybake en soep. Ook voor koffie met iets lekkers zit je bij Plenty goed.

Plenty – Piet Heinstraat 37