Nederland15 februari 2021, door Barts Boekje

Het hele jaar katervrij met Lyre’s alcoholvrije sterke dranken en likeuren.  

Nederland, 15 februari 2021, door Barts Boekje

Het hele jaar katervrij met Lyre’s alcoholvrije sterke dranken en likeuren.  

Alcohol is fijn hoor, maar hoeft echt niet altijd. Helemaal niet omdat er tegenwoordig gewoon potverdorie veel lekkere alternatieven zijn? En dan hebben we het niet alleen over wijnen en 0.00% bieren, hoewel daar (klik vooral op bovenstaand gelinkte tips) ook echte aanraders tussen zitten tegenwoordig… Nee, we hebben het hier over een perfect alternatief voor jouw favoriete cocktail. Jawel, een non-alcoholische oplossing voor jouw espresso martini, moscow mule of G&T. Lyre’s biedt de ultieme uitkomst, met dertien (!) verschillende soorten alcoholvrije dranken en likeuren. Van knalgroene alcoholvrije absinthe tot amaretto en witte/spiced rum, je kunt alle kanten op. En dat ínclusief het scherpe randje wat je normaal gesproken gewend bent van de alcohol.

Lyre’s

Lyre’s

Lyre’s wilde zo dicht mogelijk bij de originele dranken blijven, zodat jij, zonder in te leveren op de smaak, nog steeds je geliefde cocktails kan maken en drinken. Alcoholvrij. Scheelt toch weer een kater na een avondje espresso martini cravings. Elke drank is dus zo geproduceerd dat het een exacte replica is van het alcoholische origineel. Het Australische merk dankt niet voor niets zijn naam aan de vogel die bekend staat als ’s werelds grootste imitator 😉 Pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar, maar al vele prijzen gewonnen in Australië en Engeland omdat de smaken dus verdomd in de buurt komen van het alcoholische origineel. En dát is wat je nodig hebt voor jouw virgin Mojito.

 

Wij proefden Lyre’s bestseller Dry London Spirit, aka Lyre’s alcoholvrije gin versie en maakten daarmee een pornstar – of nu dus wat braver, een passionstar – martini. Nou passion of pornstar, potato-potato, want wij konden de cocktail oprecht niet onderscheiden van een originele. Een aanrader dus, mocht je het voornemen hebben om dit jaar wat nuchterder door te komen. Nu met deze kou nog een lekkere alcoholvrije whisky sour bij de open haard? En dan deze zomer hopelijk weer borrelen met een 0,0% Italiaanse aperol in de zon. Dertien verschillende smaken met hun talloze mogelijkheden roepen ons! Om nog maar te zwijgen trouwens over hoe mooi die Lyre’s flessen kunnen pronken in jouw drankkast. Proost!

Kijk hier voor nog meer alcoholvrije tips?

Je vindt een aantal smaken van Lyre’s in de slijterij, maar shop het hele assortiment online, aangevuld door bijbehorende recepten en mix tips voor de perfecte cocktail.