25 augustus 2021, door Nina van Hilst

MAMA MRKT: workshops, winkelen en meet-ups voor jou als mama

25 augustus 2021, door Nina van Hilst

MAMA MRKT: workshops, winkelen en meet-ups voor jou als mama

Het Amsterdam-based platform rondom zwangerschap en post-partum The Labour Dept organiseert op 27, 28 en 29 augustus de pop-up MAMA MRKT. Deze markt in Amsterdam West heeft goodies, workshops en meet-ups voor tijdens en na de zwangerschap. En dan draait het deze keer niet om de baby maar om jou als mama. This is just for you!

MAMA MRKT

MAMA MRKT

The Labour Dept organiseert het hele jaar door workshops over zwanger zijn en vooral voor de tijd daarna. En dan hier de focus op het welzijn van de moeder. Gezonde moeders maken gezonde baby’s, dus laat goed voor je zorgen. Alle kennis en experts rondom dit onderwerp worden tijdens de MAMA MRKT in drie dagen tijd met elkaar verbonden. Tijdens het event kun je je inschrijven voor één van de workshops of de markt met alle (post-)partum goods. Bij de workshops komen onderwerpen als sex en verbinding na de zwangerschap, babyslaap basics en post-partum voorbereiding aan bod. Op de markt kom je hot wellness items tegen als Heal Mary cbd, Femmegetic supplementen voor moeders en Moonchy seed cycling.

Meer info en inschrijven kan via de website van MAMA MRKT. Heb je en weet je het allemaal al? Sluit dan aan voor een cocktail en een bite bij een van de mom-hangs. Want soms is het verbinden en toasten op moeder en vrouw zijn ook gewoon heel erg fijn.