16 maart 2024, door Juul van Dooren

Marie-Stella-Maris x kunstfotograaf Mous Lamrabat

16 maart 2024, door Juul van Dooren

Marie-Stella-Maris x kunstfotograaf Mous Lamrabat

Marie-Stella-Maris, de Amsterdamse parel die als sinds 2011 water bottelt, en dan wel met een missie. Voor elke verkochte fles water, potje crème, of flacon huisparfum dragen ze bij aan schoon drinkwater projecten wereldwijd. Tien punten voor het initiatief natuurlijk. Daarbij zijn de producten ook nog om over naar huis te schrijven en scoren als cadeautjes altijd goed, zeker bij de ‘ik-heb-alles-al'-mens. We juichen hier al een tijdje mee, bijvoorbeeld ook toen de Voyage Vetiver gelanceerd werd. Heerlijk!

Dit jaar, ter ere van Wereld Waterdag op 22 maart, viert het merk haar sociale missie extra groot. Kunstfotograaf Mous Lamrabat schoot prachtige beelden van een waterproject in Kenia, plus er werd een record bedrag opgehaald!

Wereld Waterdag op 22 maart 2024 wordt dit jaar flink gevierd. Marie-Stella-Maris viert haar sociale missie extra extra in het zonnetje en schudden een recordbedrag van maar liefst €421.834 aan donaties van klanten en partners uit hun mouw voor schoon drinkwater, mede dankzij jou. Hoogtepunt? De samenwerking met kunstfotograaf Mous Lamrabat. Zijn lens ving het hart van een waterproject in Kenia, resulterend in de adembenemende serie ‘When The Moon Sets’. Deze exclusieve oplage van de art-poster zijn vanaf 22 maart te koop, en ja, elke cent gaat naar het goede doel. Kortom, Marie-Stella-Maris is niet alleen een feest voor het oog en de neus, maar draagt met hart en ziel bij aan een betere wereld. En zeg nou zelf, dat steunen we toch allemaal graag?