• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018
  • 21-09-2017
  • Barts Groene Hoekje, Nederland

Marley Spoon + € 25 korting

Marley Spoon + € 25 korting

Of we de maaltijdbox van Marley Spoon willen testen? Sure, we typen er al een stukje over en nu kunnen we nog zelf gaan zwoegen in de keuken ook. Krijgen we niet voor betaald hoor. Dus we werken – in de keuken - om vervolgens weer – achter de typemachine - te kunnen werken. Waar ging het mis…

Waar het goed ging was uiteindelijk toch wel in de keuken. Want Marley is zo gek nog niet. Dit is hoe het werkt: je kiest één tot vier weken tevoren de recepten uit die je wilt ontvangen. Er is wekelijks keuze uit 12 vlees, vis en vega gerechten. Hierbij staan ook nog zaken vermeld als gluten-arm, 20 minuten en gezonde keuze. Vervolgens geef je aan wanneer je de bestelling wilt ontvangen. En je Marley Spoon box wordt netjes thuisbezorgd. Alle afgemeten ingrediënten en een uitleg in zes stappen liggen op je aanrecht. En de rest is appeltje eitje. Zelfs voor de minder bedreven keukenprins(es).

Barts-Boekje- marley spoon 2

Over de geteste recepten niets dan goeds. Het bereiden ging soepel. Zelfs met een aandacht vragende dreumes aan het been. Voornamelijk doordat de – genereus bijgevoegde – ingrediënten afgemeten zijn bijgevoegd. Want als het ergens soms weleens mis gaat… Enfin, smaken doet het goed. Marley Spoon onderscheidt zich door gebruik te maken van hoogwaardige, lokale en duurzame ingrediënten. En dat proef je.

Marley Spoon werkt met een abonnement waarbij de keuze is uit een box voor 2 of 3-4 personen. Woon je in je eentje? Dan nodig je of gewoon gezellig iemand uit of je kookt een avond en geniet er twee avonden van. Dat lijken me beide prima opties. De prijs per portie varieert een beetje tussen de €5 en €9 per portie. En – laten we eerlijk wezen – als je naar de supermarkt gaat ben je regelmatig stiekem meer kwijt voor een avondje koken.

Barts-Boekje- marley spoon 3

Als je graag nieuwe recepten uitprobeert en wel wat extra hulp kunt gebruiken met het selecteren, shoppen en voorbereiden, dan is Marley Spoon een aanrader. Je kiest, krijgt geleverd en je kunt aan het koken. Zo makkelijk is het anno 2017 om een keukenprins(es) te zijn.

Nóg leuker: met de code ‘bartsboekje’ krijg je tot eind oktober €25 korting op je eerste bestelling bij Marley Spon. Bestellen doe je hier, via deze link: Marley Spon