Nederland, Amsterdam19 december 2019, door Margaux van der Mieden

Mindspace: een co-working space

Nederland, Amsterdam, 19 december 2019, door Margaux van der Mieden

Mindspace: een co-working space

Laptop mee, koffietje voor je neus en hop, aan de bak. Dat doe je bij Mindspace in Amsterdam. Een plek waarbij de hele mikmak aan freelancers en ZZP'ers, bedrijven, teams bijeenkomen met één doel: werken. Oké, af en toe online shoppen mag ook, vertellen we tegen niemand.

Mindspace

Mindspace

Tegenwoordig is het helemaal hot & happening, buiten de deur/kantoor werken. En handig: change of scenery enzo. Toch beland je al snel in een koffietentje waar het vaak nét te druk om je te kunnen concentreren is of in een dodelijk saaie bibliotheek omringd door grijze muren. Gelukkig is daar Mindspace, een kantoor-verzamelpand met immens gezellige werkplekken die de woorden ‘inspiratie’ en ‘concentratie’ schreeuwen. Je bent omringd door creatieveling (is netwerk-technisch ook leuk en handig) en je kunt er ook werkruimtes voor een langere tijd huren. Handig als je toch met een klein team werkt, maar niet een peperduur kantoor aan de gracht kan ophoesten. Op dit moment heeft Mindspace zes recent geopende vestigingen: hartje Amsterdam, Utrecht en ook de lucky basterds die voor werk in het buitenland zitten, kunnen bij Mindspace terecht. Bijvoorbeeld is San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Londen, München en Hamburg.

Mindspace

Op zoek naar een plek voor een borrel, babyshower, fuif, private dining, pop-up store, event of een zakelijke ontvangstruimte? Bar Bart is alles wat je zoekt.