5 mei 2020, door Maartje

Moederdag 2020, Barts Boekje Stijl: win een rondvaart door Amsterdam en een uitpuilend wijnpakket

5 mei 2020, door Maartje

Moederdag 2020, Barts Boekje Stijl: win een rondvaart door Amsterdam en een uitpuilend wijnpakket

Moederdag... Eigenlijk zou het dat het hele jaar door moeten zijn en, zoals we al eerder schreven, volstaat een mooie tekening, een beetje uitslapen en een hele dikke natte welgemeende klapzoen. Maar... Als we er een Barts Boekje stijl schwung aan kunnen geven, waarom dan niet? Hier somden we precies op hoe dat er dan uit mag zien, Moederdag 2020, wat ons betreft. Maar toen we de smaak eenmaal te pakken hadden, was het hek uiteraard van de dam en kon een dijk van een winactie eigenlijk niet meer uitblijven: we mogen namelijk een privé-rondvaart met je eigen gezin door ons mooi Amsterdam weggeven (t.w.v een kleine 350,-) én op de boot staat dan ook nog eens een waanzinnig wijnpakket op je te wachten, voor mee naar huis. Ons soort goodiebag zeg maar.

Pure Boats Amsterdam

Pure Boats Amsterdam

Pure Boats is ons allerminst onbekend: we mogen graag opstappen, en doen dat dan ook waar mogelijk. De boten liggen – hallo corona – momenteel hartstikke stil, maar dat betekent niet dat er niet hard gewerkt wordt voor als het weer kan en mag! En als het zover is, ben jij een van de eerste die opstapt. Want pretty damn uniek is, want een vrijwel leeg Amsterdam, verstoken van toeristen, dat ga je waarschijnlijk nooit meer mee maken. Een uniek tripje in eigen land met je eigen lievelingsmensen.

Wat win je?
* Boottrip, 1,5 uur, voor een gezin op de Pure Spirit (een prachtige sloep, onze favoriet)
* Op- en afstap-locatie Keizersgracht 102
* Hapjes en drankjes kunnen apart worden aangeschaft, zijn niet inbegrepen.
* Datum en tijd in samenspraak met winnaar, afhankelijk van beschikbaarheid. Dat zal hoogstwaarschijnlijk na 20 mei worden
Niet gewonnen? Schaf dan voor 20 mei een tegoedbon aan om op een later moment in te zetten. Dan heb je 1) voorrang als de boten weer gaan varen en 2) je geeft met een aanschaf een zorg medewerker ook een vaart cadeau! Win-win.

Chabrol Wine Box

Chabrol Wine Box

Ken je dat, van die events waarbij de genodigden een goodbag mee naar huis krijgen? Nou, daar lusten wij er ook wel een paar van. Letterlijk en figuurlijk! Vandaar dat we je na de boottocht echt niet met lege handen naar huis sturen! We zorgen dat er op de boot een Lente (goodie) Box van wijnhandel Chabrol klaar staat t.w.v 75 euro! De box bestaat uit wijnen van kleinschalige wijnmakers die onder deze omstandigheden de boel niet draaiende kunnen houden met de gesloten grenzen en horecasluitingen. In de box zitten alleen Europese wijnen die bio, biodynamisch of in categorie ‘minimale interventie’ vallen, ofwel: vin naturel. Kortom, alleen maar wijnen met liefde voor natuur en mens gemaakt in wijngaard & kelder van niet te ver. Dat is Chabrol, en daar houden we van.

Enne, niet gewonnen? Dan geldt ook hier: doe jezelf een plezier en schaf zo’n box aan! Hier vind je ze

wat moet je doen?

Wat je moet doen? Je stante pede inschrijven voor de nieuwsbrief en zorgen dat iemand die je deze prijs ook gunt, dat ook doet. We kiezen de winnaar deze keer uit de nieuwe inschrijvingen dus als je al ingeschreven bent, zorg dan dat je vent, vrouw, vader, moeder, zoon of dochter of genderneutrale kennis dat ook doet! De winnaar ontvangt zondag 10 mei, op moederdag, persoonlijk bericht (en wordt bekend gemaakt via de nieuwsbrief van volgende week).

HIER SCHRIJF JE JE IN