3 mei 2020, door Maartje

Moederdag 2020 is coming en dit willen wij graag. Danku.

3 mei 2020, door Maartje

Moederdag 2020 is coming en dit willen wij graag. Danku.

Ah, Moederdag, alweer zo'n lichtelijk overgehypte dag (whoops), maar ach, als-ie dan toch komt, dan nemen we het er ook van! Cadeautjes? Brunches? Lieve klapzoentjes en plakkerige handjes overal: kommaardoor. En deze 'verrassingen' zien we het liefst verschijnen - forwarden naar echtgenoten en kroost is toegestaan.

All Class & Friends Moederdag brunch (+ goodies!)

All Class & Friends Moederdag brunch (+ goodies!)

Helaas, de winnaar van het All Class Moederdag pakket is gekozen, maar dat wil niet zeggen dat het niet nog steeds een dijk van een plan is om het pakket voor je lief, of voor jezelf, te bestellen. De pakketten van de club zijn namelijk steevast om door een ringetje te halen, qua looks en – uiteraard – qua smaak. Voor de gelegenheid haakten ze een aantal bevriende merken aan (boeken, skin care, droogbloemen – you will love) welke je bij de brunch kunt bestellen. Maak het zo gek als je wil, maar bestel. Is leuk, ga je blij van worden. En ja, voor de gelegenheid zijn er ook afgifte punten in Amsterdam (o.a.).

Lees meer.

brunch box van Ninour

brunch box van Ninour

Aaaah, ook onze lievelingen van Ninour zijn back on track! De Amsterdamse (tegenwoordig Haarlemse) Nina en Ab hebben na een korte Corona-verplichte-stop de smaak weer te pakken en gaan van start. Voor 27,50 schaf je – Ninour stijl, en dus rete-aantrekkelijk – een box aan met daarin o.a. een hartige vega-taart, aspergesalade, huisgemaakte crackers en, uiteraard, hartvormige chocolade. En meer. Wat precies lees je hier. Bezorging in Amsterdam en Haarlem.

Meer over Ninour
beeld rechts via @foodstories

Een lieve illustratie (en een mooi lijstje)

Een lieve illustratie (en een mooi lijstje)

Dol zijn we op lieve kleuren, mooi woorden en zacht papier. Om in een lijstje te doen. Maar goed dat we labels als het Nederlandse Studio Anna Cornelia zijn die precies dat doen: mooie lieve gebaartjes maken die je in een lijstje kunt stoppen.

En ze heeft, uiteraard, een Moederdagactie: tot maandag 4 mei kun je een persoonlijke, handgemaakte illustratie bestellen, en met de code STUDIO1JAAR krijg je 20% korting op je bestelling! Een handgemaakte illustratie op A5 formaat, speciaal voor Moederdag! Natuurlijk kun je ook een A4 illustratie bestellen waar je compleet de ruimte hebt de illustratie zelf te vullen met belangrijke informatie, maar voor een klein prijsje kun je deze Moederdag illustratie aanvullen met een aantal persoonlijke elementen en hem laten opsturen. Bestellen doe je hier

Altijd een goed idee: dit zijn onze favoriete labels voor een uniek cadeau aan de muur.

Nieuw: Elle Aime

Nieuw: Elle Aime

Eigenlijk… Eigenlijk vinden we het promoten van prijzige cadeau’s voor moederdag regelrechte nonsense. Dat schiet immers zijn doel voorbij. Maar wanneer je écht een blijvend aandenken (bijvoorbeeld aan deze voor velen toch wel heftige periode) verdient hebt, of – ik zeg maar wat – jarig bent – dan is het nieuwe Elle Aime Juwelry de beste (alleralleraller) beste tip. Sterker nog: het idee is zo goed, we zouden willen dat we het zelf bedacht hadden (oke, we deden het zelf al, sieraden mixen door 2 kettingen aan elkaar te maken, maar zo goed en smaakvol hadden we het nog niet gezien). Het idee: combineer oud  met nieuw (jajajaja) door losse elementen aan te schaffen. Al willen wij, eerlijk is eerlijk, een complete set. Die we dan heus gaan mixen met  ons bestaande assortiment. Heus.

 

En als je dan toch bezig bent, check dan ook even deze lekkere lijst lievelingssieraden

FOX @ ARCHIVE STORE AMSTERDAM

FOX @ ARCHIVE STORE AMSTERDAM

Archive Store in Amsterdam zégt een winkel voor het kroost te zijn, maar eigenlijk is vooral moeders (en ook vaders) er niet weg te slaan. Niet zo gek dus dat er volop moois voor in huis, en voor mama te vinden is.

Zoals de samenwerking met Fox Pomona.

Lees meer

Dat verdient een bloemetje

Dat verdient een bloemetje

Duh. Moederdag  = bloemendag.

Opties te over. Bijvoorbeeld het Moederdagboeket van het jong Hold (alleen in Amsterdam). Lees meer: We Are Hold

Maar misschien is zelf maken nog wel leuker! Op naar (bijvoorbeeld) Dille & Kamille waar bossen droogbloemen per kleur verkocht worden. En dan even dit artikel lezen: een droogbloemenboeket maken doe je zo (en dat is echt heel simpel).

Al zit de meeste liefde in een zelf geplukt boeket. Hier lees je waar je zelf bloemen kunt  gaan plukken: 3 x zelf bloemen pukken onder de rook van Amsterdam