Nederland, Zwolle27 juli 2018, door Maartje

Moonloft Baby Zwolle

Nederland, Zwolle, 27 juli 2018, door Maartje

Moonloft Baby Zwolle

Hou me vast want voor je het weet zit ik weer in de trein richting Zwolle! Daar zit namelijk niet alleen De Librije, en een van mijn favo hotels van het land, Pillows Hotel Zwolle, maar ook een van de leukste, gezelligste, zoetste conceptstores (store-tje) van het land: Moonloft. En Moonloft, sowieso al leuk dus, heeft een nieuwtje: gezinsuitbreiding! Er is tegenwoordig namelijk ook Moonloft Baby.

Moonloft Baby

Moonloft Baby

Net als als bij de ‘grote’ Moonloft vind je aan de overkant van de straat bij Moonloft Baby vanalles dat je eigenlijk echt niet nodig hebt (sorry) maar dat je wel hebben wil. Omdat het je huis en dus je leven zoveel leuker en aantrekkelijker maakt. Ook wat waard. En het leven van je mini dus ook.

Er zijn knappe spulletjes voor aan de muur en in een (vitrine)kastje, er zijn kleertjes en kleedjes (die laatste voor op de vloer van Lorena Canals Rugs, woest aantrekkelijke kleurrijke kleden voor op de kinderkamer, or any other room, die wasbaar zijn. Ik herhaal: wasbaar) en er zijn zaken die ook het slapen, eten en reizen van baby-dearest net wat gezelliger maken.

Op naar Zwolle! Moet je doen. En als je dat doet, dan denken we dat je het hier vast heel leuk gaat vinden: 12 x het leukste van Zwolle