Nederland, Amsterdam4 augustus 2019, door Maartje

Films onder de sterren: movies at hermitage

Nederland, Amsterdam, 4 augustus 2019, door Maartje

Films onder de sterren: movies at hermitage

Top ideeën, die hebben ze ieder jaar rond deze tijd bij de Amsterdamse Hermitage om, net als vorig jaar -en óók alweer dat jaar daarvoor: three time's a charm-, een aantal filmavonden te organiseren: we gaan graag subtieletjes van 'zomeren' naar 'herfsten' met ‘Movies at the Hermitage’ in één van de mooiste verborgen binnentuinen van Amsterdam. 

De Hermitage

De Hermitage

Vanwege het succes van het voorgaande jaar wordt eind augustus 2019 de tweede editie van ‘Movies at the Hermitage’ georganiseerd, dit keer helemaal in het teken van het 10-jarig bestaan van de Hermitage Amsterdam. De openluchtbioscoop blijft deze keer maar liefst 5 dagen staan en elke film wordt ingeleid door een bekende Amsterdammer die affiniteit heeft met de film. Wie zeggen de organisatoren nog niet, jammer maar wordt vást leuk.

De binnentuinen (of is het een tuin? Nahja, wij denken een binnenplaats…) wordt door De Hermitage van 28 augustus tot 1 september omgetoverd tot openluchtbioscoop waarvoor een aantal van de allermooiste filmklassiekers werden uitgezocht.Van die films die je een keer gezien moet hebben. Passend bij alle rijkdom en schoonheid die je in de Hermitage vindt. Doe daar nog eens een prachtige sterrenhemel bij en ons (na)zomergevoel is compleet. 

Programma 2019

Programma 2019

Woensdag 28 augustus ~ Midnight in Paris

Donderdag 29 augustus ~ Goodfellas

Vrijdag 30 augustus ~ El Secreto de sus Ojos

Zaterdag 31 augustus ~ Hunt for the Wilderpeople

Zondag 1 september ~ Call Me by your Name