1 juli 2019, door Maartje

Zwanger? Een mozesmand van The Kind Label maakt je leven nu alvast leuk en mooi

1 juli 2019, door Maartje

Zwanger? Een mozesmand van The Kind Label maakt je leven nu alvast leuk en mooi

Vaak gehoord: mooi hoor, zo'n mozesmand, maar doe je er nu écht zoveel mee? Nou... Ja dus! Bij ons stond ie de eerste maanden op een verhoging naast het bed (een handvat omgebogen zodat onze new born lekker dichtbij was in de nacht (en ok, ook overdag). En toen-ie iets groter was, namen we hem mee op reis. Zo, hop het vliegtuig in en mee het strand op: het perfecte (en hem welbekende) bed, any time, any where (ja, zelf onder tafel in het restaurant).

The Kind Label

The Kind Label

Zo namen we onze mozesmand van The Kind Label bijvoorbeeld mee naar Santorini. Geen eiland dat bekent staat als baby-vriendelijk vanwege de vele trappen, maar wie met zijn tweetjes is (hoewel alleen ook kan, alleen is het dan misschien wel een beetje veel sjouwen en zou ik wellicht toch eerder een ander (Grieks) eiland aanraden waar je met een kinderwagen wel goed van A naar B kunt), snoert baby-lief in een draagzak op de buik en de ander mag de mozesmand dragen. En dan is het een uitkomt aangezien je kleintje overal leert slapen, ook op het strand of in een restaurant, terwijl hij toch in zijn eigen bekende nestje ligt.

 

En waarom van alle prachtige mozesmanden out there dan precies die van The Kind Label? Allereerst omdat ze gewoon schitterend en oersterk zijn. Daarnaast worden de manden van het kleurrijke label handgemaakt in Ghana, West-Afrika. The Kind Label is een merk met de ambitie om goed te doen, niet alleen om er goed uit te zien. En daar houden we van. Die missie is om samen te werken met Ghanese micro-producenten en ambachtelijke fabrikanten waardoor die laatste de kans krijgen om te werken als onderdeel van een winstgevende keten. En hun culturele ambacht voort te zetten. Tegelijkertijd levert The Kind gewoon tijdloze producten, gemaakt om lang mee te gaan. Om door te geven aan je zwangere zus, vriendin of nicht. Want ook dat is kind (vriendelijk dus, op zijn Engels).

Zoals The Kind zelf zegt:

“THE NEW COOL IS BEING KIND!”
Really… we should all just do it