Nederland, Amsterdam8 augustus 2017, door Maartje

Mr & Mrs Watson – Tasting Dinners

Nederland, Amsterdam, 8 augustus 2017, door Maartje

Mr & Mrs Watson – Tasting Dinners

Niets leukers dan tasting dinners. En hier komt er weer eentje hoor: bij het nieuwe, nog te openen (vanaf 29 augustus is het vegan-bal in Amsterdam Oost!) Mr & Mrs Watson aan de Linnaeuskade kun je van woensdag 23 augustus tot en met zaterdag 26 augustus terecht voor zo'n tasting dinner. Van start met een big bang noemen we dat.

Op vrijdag en zaterdag is er zelfs een tasting brunch. Bij beiden aanhaken kan natuurlijk ook, doe ook eens even lekker gek. Het speciale (openings)menu kun je uitproberen voor een prikkie: €16,50 (exclusief drankjes) om precies te zijn dus zelfs aan het eind van de maand (die duistere periode) moet dit er nog wel vanaf kunnen, niet?

Verwacht overigens niet standaard deze bodemprijs bij Mr. & Mrs Watson: de kosten zijn wat aangepast. Daar vragen ze alleen wat begrip voor terug: wellicht loopt alles nog niet zo gesmeerd als de bedoeling is, dus wees lief voor de mensen van Mr & Mrs Watson.

Wat er precies getest gaat worden? Colourful comfort foods with a culinary twist‘ staat op het menu bij deze 100% plant-based food bar’ in Amsterdam. Ook nog zin in een feestje? Komt goed, ook dat staat bij Mr & Mrs Watson op de planning! Op zondag 27 augustus van 16.00 - 19.00 uur is het bal. Toevallig op vakantie tijdens al deze festiviteiten? No worries: vanaf 29 augustus zijn ze volop geopend en kun je er dus op eigen houtje heen. Leuk! Mr & Mrs Watson

Liefs, Bloeme