Nederland, Utrecht8 juni 2019, door Maartje

NEW: 30ml Utrecht (2e locatie)

Nederland, Utrecht, 8 juni 2019, door Maartje

NEW: 30ml Utrecht (2e locatie)

Jongens! Mensen! Kinderen! Het kleine, knusse, o zo fijne Utrechtse 30ml is open. Dat was het toch al? Jaja, maar nu is er een nieuwe, tweede locatie. Het favoriete café in Utrecht back on track na maanden de verhuizing en de verbouwing van de nieuwe 30ml Utrecht spot vlakbij Tivoli Vredenburg.

 

30ML Utrecht Vredenburg

30ML Utrecht Vredenburg

Klein en knus? Come again. Het nieuwe lokaal is veel, veel groter dan de vorige 30ml Utrecht, met een moderne twist. De koffie echter is nog net zo goed als dat-ie altijd geweest is en een aantal typische restanten van de vorige locatie zijn meeverhuist en in het nieuwe interieur verwerkt. Ook leuk: koffiebrander staat achterin het cafe, mocht je geïnteresseerd zijn in het brandproces – je mag gewoon binnen sneaken. Wat je ook niet zou moeten laten, is het bananenbrood: de zachtste en meest smakelijke die we in tijden op hebben!

Afijn, fan. Wederom. De nieuwe locatie van 30ML is lekker centraal (vlakbij het station), heerlijk om te werken en gewoon hartstikke goed dus. Fraaie kaart op alle facetten en goede koffie zoals je van hen kan verwachten.

Leuk weetje: 30ML opent binnenkort (2019) ook in Amersfoort en Leiden!
Amersfoorst: Arnhemsestraat 2
Leiden: Botermarkt 3
en Amsterdam Noord is 2020 aan de beurt: Melkdistelkade 94