Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 11-07-2018
  • Eten & drinken, Haarlem

Nieuw: Empanadas Maxima Haarlem

Nieuw: Empanadas Maxima Haarlem

De empanada lovers van Empanadas Maxima in Haarlem deze hun Argentijnse ding al een hele poos op de zaterdagmarkt in het centrum van Haarlem. Feest, zo vonden ook de Muggen. En dus werd het de hoogst tijd voor een vast adres: Empanadas Maxima Haarlem, iedere dag van de week!

Empanadas Maxima

Sowieso een meer dan slim ezelsbruggetje natuurlijk, om je Argentijnse snack joint naar 'onze' eigen knuffel Argentijnse te vernoemen. Gotta love onze Max, nietwaar? Welnu, dat geldt ook voor de warme gevulde deegwaar die de empanadas van Empanadas Maxima zijn. Kaas en ui (een klassieker: Queso y Cebolla heet-ie officieel) met een beetje verse chimmichurri? Precies, willen wij ook wel. Kan ook, gewoon even naar de Gedempte Raamgracht 38 in Haarlem want daar liggen ze klaar.

Voor €16,50 mag je er zes kiezen, uiteraard geserveerd met lekker frisse chimichurri. Bestellen mag ook en heb je een (tuin)feestje? Dan is dit je gezonde zomerse allemansvriend, mark our words.